Ο Στέφανος Κασσελάκης έβγαλε τα παπούτσια του και μπήκε σε σπίτια πλημμυροπαθών, ενώ έπιασε το φτυάρι για να απομακρύνει τις λάσπες λέγοντας ότι δεν το κάνει για το σόου αλλά για τον εθελοντισμό.

Την ίδια στιγμή ανάρτησε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης βίντεο από την επίσκεψή του στον Βόλο κάνοντας έκκληση για βοήθεια από την πολιτεία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στον Βόλο συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βάζει τα παπούτσια του μετά την επίσκεψη σε σπίτι πλημμυροπαθούς

«Εδώ στη Νέα Ιωνία Βόλου, για τους πλημμυροπαθείς έχει παγώσει ο χρόνος. Κάνω έκκληση για βοήθεια από την Πολιτεία. Είναι μόνοι τους», έγραψε ο κ. Κασσελάκης.

Σε μια από τις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επαναλάβει: «Βοήθεια από την πολιτεία και τους εθελοντές, είναι μόνοι τους».

Ο Στέφανος Κασσελάκης ρωτά τους πολίτες αν όλες αυτές τις μέρες τους πολίτες αν έχει κάνει το κράτος κάτι για να πάρει την απάντηση «εσείς είστε οι πρώτοι που μπαίνετε στα σπίτια μας».

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το 9ο δημοτικό σχολείο Βόλου όπου και συνομίλησε με γονείς και παιδιά. Σήμερα πραγματοποιήθηκε και το άνοιγμα των σχολείων, καθώς είχε αναβληθεί λόγω των πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή.

«Πρέπει να επικεντρωθείτε στις ζωές των ανθρώπων, έχουν ανάγκη βοήθειας και εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουμε τα πάντα για να τους βοηθήσουμε. Παρακαλούμε όλον τον προοδευτικό κόσμο, τους εθελοντές και πάνω από όλα την πολιτεία που έχει ευθύνες, επιτέλους να δείξει στοιχειώδη αποτελεσματικότητα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.