Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ωρών που θέλει τη Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας και απόκτησης δυο παιδιών να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας, οι λόγοι του χωρισμού τους είναι κυρίως ιδεολογικοί αλλά και αξεπέραστα προβλήματα. Παράλληλα, το δημοσίευμα τόνιζε ότι παρά το χωρισμό τους κύριο μέλημα και προτεραιότητα τους αποτελούσαν οι δυο κόρες τους, Αγάπη και Αθηνά.

Στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση ωστόσο, έδειχναν πολλοί ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι με τους δυο να έχουν τρυφερές στιγμές, ενώ σε μια πρόσφατη ανάρτηση της ηθοποιού, εκείνος της σχολίασε καρδούλες.

Από την άλλη, υπάρχουν και κάποια… unfollow που έχουν γίνει και ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει. Ανταποκρίνονται, όμως, οι φήμες αυτές στην πραγματικότητα;

Τι πραγματικά ισχύει;

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, συνεργάτες του Γρηγόρη Πετράκου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν στην Πάτρα, μίλησαν σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν.

«Σήμερα κάτι άκουσα δεν ξέρω αν ισχύει, δεν έχω μιλήσει με τον Γρηγόρη καθόλου. Δεν έχω υπόψιν μου τίποτα, πέραν από αυτό που άκουσα. Τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο που ήταν τελευταία ημέρα στο Χάραμα, ήταν φυσιολογικός. Αν είχαν χωρίσει νομίζω θα μου το έλεγε, δεν μου είπε κάτι. Φέτος το καλοκαίρι η Θεοφανία δεν ήρθε να τον δει» είπε ο ιδιοκτήτης του κέντρου.

Από την άλλη ωστόσο, συνεργάτης του επίσης στο κέντρο, αποκάλυψε πως πριν μια εβδομάδα, του είχε διαψεύσει πως χώρισε: «Πριν από μια εβδομάδα ήμασταν μαζί. Και επειδή έχουμε καλή σχέση και τα λέμε τον ρώτησα ευθέως. Η απάντηση ήταν κατηγορηματική ‘όχι!’ Μάλιστα, συζητούσαμε ότι εδώ και δυο τρεις εβδομάδες το διαδίκτυο έχει γεμίσει με αυτή τη φήμη. Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό που λέει το δημοσίευμα, αν γκουγκλάρετε θα το δείτε από πότε γράφεται. Προσωπικά, θα πιστέψω τον Γρηγόρη. Αυτός είναι ο άνθρωπος που γνωρίζω, όχι όσους γράφουν τα δημοσιεύματα. Κατά τα άλλα ο χρόνος θα δείξει» είπε.

Η πρώτη αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου

Μάλιστα, δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Γρηγόρη Πετράκο και προσπάθησε να πάρει απαντήσεις.

Ωστόσο, παρά τις επίμονες ερωτήσεις ο ίδιος δεν ανέφερε κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Ακούγεται από μακριά να λέει κάτι στην δημοσιογράφο και στη συνέχεια να αποχωρεί γρήγορα από το σημείο κλείνοντας πίσω του την εξωτερική πόρτα.