Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σήμερα η Μαίρη Χρονοπούλου, έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε.

Την είδηση γνωστοποίησε ο Μάκης Δελαπόρτας, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαίρη μας από σοβαρό ατύχημα…. Ας προσευχηθούμε όλοι για τη ζωή της….» έγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας προκαλώντας την ανησυχία των διαδικτυακών του φίλων.

Δείτε την ανάρτηση

Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες ούτε για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου, αλλά ούτε και για τη φύση του ατυχήματος.

«Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας»

H σπουδαία ηθοποιός, με μια μακροσκελή ανάρτηση το βράδυ της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου, είχε εξηγήσει στους διαδικτυακούς της φίλους τις αιτίες της απουσίας της, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε.

«Φίλες, φίλοι που πολύ καιρό επικοινωνούσαμε και διασκεδάζαμε -με μηνύματα στο προφίλ μου στο ινσταγκραμ- ξαφνικά χαθήκαμε. Δεν φταίτε εσείς. Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας κ είχα απομακρυνθεί απο τα Media. Ευτυχώς ο παλιός, πιστός φιλος μου @armoutidisgiannis που προΐσταται της ομάδας του Instagram μου, προσπάθησε με νύχια κ με δόντια να μην ξεχαστώ. Τροφοδοτούσε με φωτογραφίες από τον κινηματογράφο και διάφορα γεγονότα το προφίλ μου και κάπως επέζησα!! Φίλοι, φίλες ξαναγυρίζω, να’ μαι. Σήμερα έχω τη γιορτή μου» είχε γράψει -μεταξύ άλλων- τότε.

Μάλιστα, είχε αναφερθεί και στη φονική κακοκαιρία Daniel, η οποία σάρωνε τη χώρα μας εκείνες τις ημέρες.