Ο 35χρονος, ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο στην πόλη Κούτα είχε βγει να διασκεδάσει το βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου όταν φέρεται να γνώρισε μια γυναίκα με την οποία αργότερα έκανε σεξ στη μέση του δρόμου.

Το ζευγάρι προδόθηκε από γαυγίσματα ενός σκύλου με τον ιδιοκτήτη του να εντοπίζει τον Ιταλό και την γυναίκα να κάνουν σεξ έξω από το σπίτι του.

«Αρχικά νόμισα ότι κάποιος ουρούσε εξω από το σπίτι μου αλλά η κάμερα ασφαλείας έδειξε ότι έκαναν σεξ» δήλωσε η γυναίκα του. Το ζευγάρι μάλιστα κατέγραψε και κάμερα ασφαλείας.

Στιγμιότυπο από την πράξη, όπως την κατέγραψε η κάμεσα ασφαλείας

Η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια της χώρας και έτσι ο άνδρας μπήκε στη μαύρη λίστα να μην ξαναπάει στην Ινδονησία για έξι μήνες. Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η γυναίκα είναι από την Ινδονησία αλλά δεν συνελήφθη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο άνδρας θα μείνει αρχικά για έξι μήνες στη «μαύρη λίστα» ενώ δεν αποκλείεται η απόφαση αυτή να επεκταθεί και για άλλα εξάμηνα.

Ο Ιταλός, του οποίου τα προσωπκά στοιχεία οι αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα παρα μόνο τα αρχικά του (LS), έφυγε με πτήση των Malaysia Airlines με πρώτο προορισμό τη Μαλαισία από όπου με πτήση των Qatar Airways έφτασε στη Ντόχα του Κατάρ και από εκεί στην Ιταλία.