Μια από τις «βόμβες» της φετινής off season ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα από τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα «ελάφια» ανακοίνωσαν και με τη βούλα τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Ο 33χρονος και η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας, σε μια ανταλλαγή που εμπλέκοντας μαζί με αυτούς, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και οι Φοίνιξ Σανς.

Πιο αναλυτικά ο Τζρου Χόλιντεϊ θα αγωνίζεται πλέον με το Πόρτλαντ (+2 picks), ενώ ο Γκρέισον Άλεν στους Σανς μαζί με τους Νούρκιτς, Λιτλ και Τζόνσον.

«Φίλαθλοι των Μπακς, σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για το Μιλγουόκι! Όταν έχεις την σπάνια ευκαιρία να συνδυάσεις έναν από τους κορυφαίους παίκτες του NBA, με ένα υψηλού επιπέδου ρόστερ που έχει πολύ υψηλούς στόχους, το πραγματοποιείς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον εφτά φορές All-Star, Ντέμιαν Λίλαρντ στους Μπακς.

Ο Ντέιμ είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που η ηγετική του ικανότητα, η εμπειρία του και η ικανότητά του να παίρνει τις σωστές αποφάσεις την κρίσιμη στιγμή, θα δέσει άψογα με το γεμάτο και υψηλού επιπέδου ρόστερ που διαθέτουμε. Γνωρίζουμε ότι οι απαιτήσεις σας για την φετινή σεζόν είναι υψηλές και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε.

Το προπονητικό camp θα ξεκινήσει την Τρίτη, υπό την ηγεσία του προπονητή μας Έντριαν Γκρίφιν, που έχει μαζί του ένα εξαιρετικό επιτελείο. Οι ομάδας μας είναι ενωμένη και αυτό περιλαμβάνει και εσάς, τους εκπληκτικούς μας φιλάθλους. Θα σας δούμε όλους στο Fiserv Forum. Πάμε Μπακς», ανέφερε η ανακοίνωση των Μπακς.