Για την παρουσία της υφυπουργού Παιδείας Δόμνας Μιχαηλίδου στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, όπου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (27/9) και ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφέρθηκε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Από εχθές η παρουσία και των δύο στο ίδιο μέρος είχε προκαλέσει εντύπωση, και ακόμη περισσότερο όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο βίντεο που δημοσίευσε από την επίσκεψή του στη σχολική μονάδα με μαθητές ΑμεΑ, δεν έδειχνε πουθενά την υφυπουργό.

Συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τους καθηγητές του ΕΕΕΕΚ

Ο κ. Κασσελάκης μέσω της ανάρτησης που έκανε λίγη ώρα νωρίτερα τοποθετείται σχετικά και αποκαλύπτει πως η υφυπουργός «εμφανίστηκε απρόσκλητη» και κατόπιν της ζητά να «είναι πιο προσεκτική στο μέλλον».

Μάλιστα χαρακτηρίζει το ζήτημα «δευτερεύον» και κάνει λόγο για «πολιτική εκμετάλλευση» από τη μεριά της Νέας Δημοκρατίας και των μέσων ενημέρωσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.

Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη.

Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική.

Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο.

Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντράπηκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός.