Έχει ξεφύγει η κατάσταση της οπαδικής βίας στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα προς το πρόσωπο του Βινίσιους, μόνο που αυτή τη φορά δεν δέχθηκε επίθεση ο ίδιος ο Βραζιλιάνος, αλλά ένα 8χρονο κορίτσι που φορούσε τη φανέλα του!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στον κυριακάτικο αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ρεάλ στο Wanda Metropolitano για την La Liga, εκεί όπου είχε πάει να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ομάδας ένα κορίτσι μαζί με την μητέρα της και τη θεία της.

Μάλιστα υπάρχει επίσημη καταγγελία από την La Liga προς την Εισαγγελία για το περιστατικό, όπως ακριβώς έχουν κάνει τόσο η μητέρα του παιδιού, όσο και η θεία.

Η μαρτυρία της θείας σοκάρει αναφορικά με το τι έγινε εκείνη την ημέρα.

«Περπατούσαμε γύρω από το Μετροπολιτάνο, υπήρχε μια συγκέντρωση του των οπαδών της Ατλέτικο και μείναμε για να το παρακολουθήσουμε. Είμαι μέλος της Ατλέτικο από τότε που γεννήθηκα. Και άρχισαν να τραγουδούν «μαϊμού», «μαύρα σκ@#α. Και στην αρχή σας ορκίζομαι ότι δεν ξέραμε ότι ήταν για εμάς μας. Κοίταξα πίσω σκεπτόμενη ότι έλεγαν για άλλους που περνούσαν πίσω. Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ ότι ήταν λόγω του κοριτσιού.

Μέχρι που ήρθε ένας και με χτύπησε στο μπράτσο. «Φύγε από εδώ αλλιώς θα σκοτώσουμε το γ… κορίτσι». Με έβρισαν πολλές φορές. Και μετά σήκωσα το βλέμμα μου και είδα πολύ κόσμο, ένα πολύ μεγάλο πλήθος ανθρώπων έδειχναν το κορίτσι και το προσέβαλαν.

Είχε τρομερή κρίση άγχους. Την έβγαλα από εκεί το συντομότερο δυνατό ενώ εκείνη σκέπασε τη φανέλα της. Το πρώτο βράδυ ξύπνησε πολλές φορές νομίζοντας ότι έρχονταν για εκείνη. Είχε πολλούς εφιάλτες. Δεν ξέρει γιατί έγιναν όλα. Μου είπε σε παρακαλώ να μην την πάω σε γήπεδο πάλι», είπε χαρακτηριστικά.