Το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του MEGA «The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου συνεχίζει να κερδίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και τη νέα σεζόν. Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, οι συναρπαστικές καταδιώξεις γνώσεων ανάμεσα σε παίκτες και Chasers έφεραν το τηλεπαιχνίδι στην κορυφή της τηλεθέασης, καταγράφοντας ποσοστό 14,4% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Στο σύνολο του κοινού, το «The Chase» κατέγραψε ποσοστό 13,2% με την κάλυψη να αγγίζει τους 787.000 τηλεθεατές

Το τηλεπαιχνίδι κέρδισε τους τηλεθεατές από τις πρώτες μέρες προβολής

Αναμέτρηση γνώσεων

Η Μαρία Μπεκατώρου αναλαμβάνει για μια ακόμη χρονιά να οδηγήσει τους παίκτες στον τελικό, μέσα από απολαυστικές καταδιώξεις γνώσεων που ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Πέντε Chasers στέκονται καθημερινά εμπόδιο στους παίκτες που ρισκάρουν να τεστάρουν τις γνώσεις τους στο τηλεπαιχνίδι του MEGA, «The Chase».

Η κάθε καταδίωξη απαιτεί ψυχραιμία, αλλά και την ικανότητα να απαντά κανείς σωστά σε ένα ευρύ φάσμα γνωστικών πεδίων, καθώς «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα», «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» και το «Σούπερ Αγόρι» καραδοκούν. Μια λανθασμένη απάντηση φέρνει τον Chaser πιο κοντά στον παίκτη και κάνει την καταδίωξη πολύ πιο συναρπαστική. Ποιοι θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι σε αυτό το κυνήγι γνώσεων διεκδικώντας χρηματικό ποσό που μπορεί να ξεπεράσει και τις 10.000 ευρώ μετρητά;

Πληροφορίες

«The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου

Δευτέρα – Παρασκευή στις 18:30, στο MEGA