Ο Νίκος Σούλης βρέθηκε προσκεκλημένος στην ΕΡΤ και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη συνεργασία του με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Φύγαμε ξημερώματα για το Σούνιο

Αρχικά για το βίντεο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Σούνιο, που ήταν το τελευταίο πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών, ο Νίκος Σούλης είπε ότι «με πήρε ο κ. Κασσελάκης και μου είπε «Νίκο έχω μια ιδέα». Φύγαμε ξημερώματα για το Σούνιο με έναν συνάδελφο εικονολήπτη, ήρθε και με πήρε ο Στέφανος Κασσελάκης στις 4:30 το πρωί. Ο ίδιος είχε γράψει το κείμενο».

Πώς γνωρίστηκαν

«Υπάρχει ένας συνεργάτης, ο Βαγγέλης Σκούφας με τον οποίο δουλέψαμε πολύ στην ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ καθώς σχεδιάσαμε νόμο που κατατέθηκε αλλά δεν συζητήθηκε για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Αυτός με σύστησε στον Κασσελάκη, τον οποίο είδα για πρώτη φορά το βράδυ των εκλογών, το βράδυ της ήττας, όταν είπε στον Παύλο Σαράκη «αυτό δεν είναι άποψη αλλά αυτό είναι η ζωή μου». Τότε είπε «αυτός τα λέει καλά»».

Με τα καλύτερα λόγια μιλά ο σκηνοθέτης για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν το βλέπω καθαρά επαγγελματικά

«Όταν κάνεις ένα σποτ για ένα πρόσωπο που θέλεις να το συστήσεις πρέπει να ταυτίζεσαι ιδεολογικά». Αποκάλυψε, επίσης, ότι αν του είχε ζητήσει το ίδιο η Έφη Αχτσιόγλου «θα το έκανα αλλά δεν μου το ζήτησε».

Για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είπε, επίσης, ότι «είναι φωτεινό πρόσωπο το οποίο εγώ καλούμαι να το αναδείξω», ευχήθηκε να συνεχιστεί η συνεργασία τους λέγοντας ότι «θα είμαι δίπλα του αν με χρειαστεί».

Η Έφη Αχτσιόγλου

«Για μένα έχασε πόντους η Έφη Αχτσιόγλου με το «με είπε η Εφη» και επίσης το βράδυ των εκλογών δεν μπορείς να μην λές συγχαρητήρια στον πρώτο και να μιλάς για θολά νερά»