Τo HS δηλώνει το SUV πρόσωπο της MG . Το νέο μοντέλο ξεχωρίζει από την σπορτίβ εμφάνιση του χωρίς να υπολείπεται σε άνεση αλλά και τεχνολογικές καινοτομίες, που ενισχύουν την άνεση των επιβατών αλλά και την ασφάλεια τους. Σαφώς, το τεχνολογικό μενού είναι ιδιαίτερα πλούσιο με εξελιγμένα gadgets στη διάθεση των επιβατών του.

Στο εσωτερικό του ο  πίνακας οργάνων είναι 100% ψηφιακός με οθόνη υψηλής ευκρίνειας και διαγώνιο 12,3 ιντσών, ενώ η οθόνη αφής των πολυμέσων είναι 10,1 ίντσες κι υποστηρίζει από Android Auto και Apple CarPlay.

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν είτε με κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων και 162 ίππους ή plug-in υβριδικό με 258 ίππους και ηλεκτρική αυτονομία 52 χιλιομέτρων . Το MG eHS έχει μήκος 4,61 μ. και η απόσταση από το έδαφος 145 χιλ., ενώ ο χώρος αποσκευών των 463 – 1.454 λίτρων, όντας ένα πρακτικό μοντέλο, εκτός από μηδενικών ρύπων όχημα. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες εκδόσεις με χειροκίνητο 6άρι ή με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων. Οι τιμές του ξεκινούν από 27.900 ευρώ.