Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση χωρισμού του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα. Οι φήμες φούντωσαν όταν το λαμπερό ζευγάρι έσβησε τις φωτογραφίες του από τον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram, με την ονομασία tsitsidosa.

Γρήγορα, έκαναν την εμφάνισή τους πολλά δημοσιεύματα, που μιλούσαν για χωρισμό ανάμεσα στο αγαπημένο ζευγάρι. Ωστόσο, οι φήμες φαίνεται πως δεν ισχύουν, αφού το ζευγάρι δημοσίευσε πριν λίγες ώρες, μια κοινή τους φωτογραφία σε story, δείχνοντας πως όλα πάνε καλά μεταξύ τους.

Μέσα από το κοινό τους προφίλ αποφάσισαν να δώσουν τέλος στα σενάρια που ακούγονται από εχθές. Στο στιγμιότυπο που ανάρτησαν φαίνονται να χαμογελούν και οι δύο στον φακό, ενώ στέκονται όρθιοι μπροστά σε μια πισίνα. Ποζάρουν μαζί και ερωτευμένοι με θέα τους ουρανοξύστες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι επιτήδειοι χάκαραν την Κυριακή που μας πέρασε τον λογαριασμό «tsitsidosa» και όταν το ζευγάρι κατάλαβε τι συνέβη διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει.

Το ζευγάρι ανάρτησε ένα κοινό του στιγμιότυπο, λίγες ώρες αφού έσβησε όλες του τις φωτογραφίες.

Η τολμηρή φωτογράφιση του ζευγαριού

Οι δύο διάσημοι αθλητές πέρα των αυξημένων υποχρεώσεων τους, δέχονται προτάσεις για διαφημίσεις και φωτογραφίσεις. Μια από αυτές είχε τολμηρό περιεχόμενο και όπως μπορεί να δει κανείς το τόλμησαν.

Έκαναν μία φωτογράφιση μαζί, την οποία θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς ιδιαίτερα σέξι, καθώς εμφανίζονται οι δυο τους ημίγυμνοι. Φοράνε τζιν παντελόνια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι γυμνός από τη μέση και πάνω και η σύντροφος του, φοράει μόνο ένα μαύρο στηθόδεσμό. Οι δυο τους δημοσιεύσαν το promo από την κοινή τους φωτογράφιση, στον λογαριασμό που έχουν μαζί στο Twitter «Tsitsidosa» και έδειξαν για ακόμη μία φορά πόσο ερωτευμένοι είναι.

«Η αγάπη με βοηθά να καταλάβω ότι στη ζωή δεν υπάρχει μόνο δουλειά και δεν μπορώ να σκέφτομαι το τένις 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, όπως έκανα στο παρελθόν. Έχω γνωρίσει κάποιον που με βοήθησε να εκτιμώ τις πιο σημαντικές αξίες της καθημερινότητας. Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.