Συνεχίζονται οι έρευνες για τον πατέρα και τον γιο που εξαφανίστηκαν ενώ ταξίδευαν για την Άρτα και αφού είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους από τη Φθιώτιδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διαψεύδονται οι πληροφορίες που είχε μεταδώσει το anikolouli.gr ότι βρέθηκε σε χαράδρα το όχημα των δύο εξαφανισμένων.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Πατέρας και γιος ταξίδευαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο από Λαμία για Άρτα. Η μητέρα και σύζυγος των αγνοουμένων, ανησύχησε καθώς δεν είχε νέα τους και ειδοποίησε την Αστυνομία, που έδωσε αμέσως σήμα σε όλες τις υπηρεσίες κατά μήκος της πιθανής διαδρομής των δύο, αλλά και σε όμορες περιοχές.

Ο 65χρονος είχε παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα ο τελευταίος είχε σοβαρό ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

O 38χρονος είχε βγει εκτός δρόμου με το αυτοκίνητό του, αλλά το όχημά του σταμάτησε 5-6 μέτρα κάτω από τον δρόμο. Τότε δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο ΓΝ Καρπενησίου.

Με ασθενοφόρο και πάλι του ΕΚΑΒ στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, που βγήκαν «καθαρές» καθώς πήρε εξιτήριο να φύγει για το σπίτι του.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά τα ίχνη τόσο του 38χρονου, όσο και του 65χρονου πατέρα του, έχουν χαθεί.