Η υιοθετημένη κόρη του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν, Μπέλα, μοιράστηκε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ένα σπάνιο στιγμιότυπο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το διάσημο ζευγάρι υιοθέτησε την Μπέλα και τον αδελφό της Κόνορ, κατά τη διάρκεια του 11ετούς γάμου τους. Ο ηθοποιοί χώρισαν το 2001. Σήμερα η Μπέλα είναι 30 χρόνων.

H όμορφη κόρη του Τομ Κρουζ και της Νικολ Κίντμαν

Η ανάρτηση για το καλοκαίρι

«Τι καλοκαίρι», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, την οποία μοιράστηκε στο Instagram Story της η όμορφη Μπέλα. Παράλληλα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram από ένα ηλιοβασίλεμα στον ωκεανό, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: «Στο στοιχείο μου».

Σχεδιάστρια μόδας

Η ίδια χρησιμοποιεί συχνά τον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιράζεται τα σχέδιά της αλλά κρατά γενικά χαμηλό προφίλ.

Επίσης, η Μπέλα, η οποία εργάζεται ως σχεδιάστρια, λάνσαρε μια σειρά ρούχων το 2018 και ζει στο Λονδίνο με τον σύζυγό της Μαξ Πάρκερ.

Καλοκαιρινές στιγμές

Η σχέση με τη διάσημη μητέρα της

Οι σχέσεις της Νικόλ Κίντμαν με τα παιδιά της δεν είναι ιδιαίτερα αρμονικές. Ωστόσο η ίδια ελπίζει πως θα είναι παρόντα στην απονομή του βραβείου για το επίτευγμα ζωής στην τελετή του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου. Το Ινστιτούτο το χαρακτηρίζει ως «την υψηλότερη τιμή της Αμερικής για την καριέρα στον κινηματογράφο» και η Νικόλ Κίντμαν θα είναι η πρώτη Αυστραλή ηθοποιός που θα λάβει το βραβείο αυτό.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επιθυμεί στην τελετή βράβευσης να έχει παρόντα όλα της τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των δύο υιοθετημένων.