Ένα συγκλονιστικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητα, από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 13χρονου μαθητή μέσα σε σχολείο στο Ρέθυμνο.

Το αγόρι δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι ενώ η θεία του παιδιού υποστηρίζει ότι υπάρχει και άλλο βίντεο με δεύτερο ξυλοδαρμό.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τη θεία του θύματος, εκτυλίχθηκε στον προαύλιο χώρο σχολείου, όπου ομάδα μαθητών χτυπούσε βάναυσα τον 13χρονο ενώ εκείνος προσπαθούσε να προστατευτεί.

Στα πλάνα που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ φαίνεται το ανήλικο αγόρι να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι από τα χέρια και τα πόδια ενός άλλου παιδιού.

Σύμφωνα με την θεία του παιδιού το άγριο περιστατικό σημειώθηκε «μέσα στο σχολείο, όχι σε ώρα που έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα. Δεν υπάρχει επιτηρητής καθηγητής».

«Δεν είναι μόνο ο ξυλοδαρμός, είναι και το άγριο μίσος. Ένας ακούγεται να λέει «σκότωσέ τον»» πρόσθεσε η θεία του παιδιού υποστηρίζοντας ότι υπάρχει και δεύτερο βίντεο με δεύτερο ξυλοδαρμό.

Όπως είπε η θεία του παιδιού «το βίντεο διέρρευσε από τον προπονητή του θύματος στο ποδόσφαιρο. Αυτός ήταν που το γνωστοποίησε στη μητέρα».

Η θεία του 13χρονου υποστήριξε, τέλος, ότι «μίλησα με τον γυμνασιάρχη και από τα λεγόμενά του το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μπλέξουν. Του είπα «ευτυχώς υπάρχει το βίντεο» και μου είπε «ευτυχώς για εσάς και όχι για εμάς».