«Είμαι ένα Μιλγουόκι Μπακ. Αλλά πιο σημαντικό, είμαι ένας νικητής. Πρέπει να κάνω οτιδήποτε μπορώ για να κερδίσω και αν υπάρχει μία καλύτερη κατάσταση για να κερδίσω το τρόπαιο «Λάρι Ο’ Μπράιαν», τότε πρέπει να την επιλέξω».

Με τα παραπάνω λόγια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήρθε να ανάψει… φωτιές φουντώνοντας ακόμη περισσότερο τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τους Μιλγούοκι Μπακς.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που ο «Greek Freak» έχει δηλώσει πως ο στόχος του είναι να κερδίσει όσο πιο πολλά πρωταθλήματα μπορεί και αν νιώσει πως το Μιλγούοκι δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να πετύχει το συγκεκριμένο τότε είναι πολύ πιθανό να ανοίξει την πόρτα της εξόδου.

Ήδη οι πρώτες υποψήφιες ομάδες έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ανάμεσα σε αυτές και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι οποίοι θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Γιάννη, δημιουργώντας μια dream team.

Φυσικά μια τέτοια κίνηση θα γίνει μέσω ανταλλαγής και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ανάμεσα στους παίκτες που ενδέχεται να συμπεριληφθούν στην πρόταση των «πολεμιστών», συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα του βετεράνου πάουερ φόργουορντ, Ντρέιμοντ Γκριν, του Άντριου Ουίγκινς, ο οποίος ήταν κομβικός στο τελευταίο πρωτάθλημα των Καλιφορνέζων, αλλά και του ταλαντούχου, Τζόναθαν Κουμίνγκα.

Επιπλέον θα μπουν δύο picks πρώτου γύρου, από τα draft του 2025 και του 2027.