Επίθεση δέχθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, που βρισκόταν λίγο πριν τις 12:00 μ.μ. στον Παλαμά Καρδίτσας.

Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net, πολίτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο περιφερειάρχης έφτασε ο Περιφερειάρχης έφθασε στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων στις 11:45 π.μ.

Αρχικά δέχθηκε λεκτική επίθεση από εξαγριωμένους πολίτες. Στη συνέχεια η ένταση κλιμακώθηκε, ενώ αρκετοί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Ένα μέρος των πολιτών προσπάθησε να συγκρατήσει τους υπόλοιπους, που του εκσφενδόνισαν κάποια αντικείμενα και νερά.

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση αστυνομικής δύναμης, που απομάκρυνε τον Κώστα Αγοραστό, που στη συνέχεια αποχώρησε από τον Παλαμά.

Λιμνοθάλασσα λασποβροχής ο Παλαμάς

Η περιοχή από τον Παλαμά προς τη Μεταμόρφωση στην Καρδίτσα έχει γίνει μια λιμνοθάλασσα λασποβροχής.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι απεγκλωβισμοί από τις πληγείσες περιοχές, ενώ τουλάχιστον δέκα είναι τα θύματα και (επισήμως) τέσσερις οι αγνοούμενοι, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός.

Καθώς τα νερά υποχωρούν σε ορισμένα δημοτικά διαμερίσματα, οι άνθρωποι αρχίζουν και μετρούν τις πληγές τους, οι οποίες είναι πολλές και θα απαιτηθεί αρκετός χρόνος για να επουλωθούν.

Σε ολόκληρη την Π.Ε. Τρικάλων χωριά βυθίστηκαν κάτω από το νερό. Στα Μεγάλα Καλύβια και την Αγία Κυριακή, χωριά κοντά στην πόλη των Τρικάλων, που δέχτηκαν την επίθεση της κακοκαιρίας, η κατάσταση είναι δραματική, όπως και σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα που γειτνιάζουν με τον Πηνειό ποταμό.