Σε κλίμα θλίψης και οδύνης τελείται στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης η κηδεία του 36χρονου Αντώνη, που σκοτώθηκε στο Blue Horizon, όταν τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη δύο μέλη του πληρώματος.

Σύμφωνα με το cretalive δύο από τα αδέρφια του Αντώνη, λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία, δεν άντεξαν και κατέρρευσαν, με την αδερφή του μάλιστα να παραλαμβάνεται από πλήρωμα του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο. Να σημειωθεί ότι στο Ναό Ευαγγελιστρίας βρίσκεται για να αποχαιρετήσει τον αδικοχαμένο Αντώνη και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό, το κλίμα στην περιοχή εξακολουθεί να είναι βαρύ, με τους συμπολίτες του άτυχου 36χρονου να μην μπορούν ακόμη να πιστέψουν όσα συνέβησαν. Η σορός του 36χρονου βγήκε από το πλοίο λίγο μετά τις 7:30 για να μεταφερθεί στον Άγιο Νικόλαο.

Η οικογένεια του Αντώνη απαιτεί δικαιοσύνη

Να αποδοθεί δικαιοσύνη ζητά η οικογένεια του Αντώνη.

«Να μη βγουν από τη φυλακή ποτέ, να σαπίσουν εκεί μέσα θέλω», είπε η αδελφή του, Ειρήνη, εκφράζοντας τον θυμό της για το πώς σκοτώθηκε ο 36χρονος.

«Να κάτσουν ισόβια μέσα» λέει ο κουνιάδος του Αντώνη.

«Το έμαθα από τον αδερφό μου τον μεγάλο, τον Νικολή. Τι να πω; Κοντεύω να πέσω κάτω», έλεγε, κλαίγοντας, η αδελφή του 36χρονου.

Συγκλονισμένοι είναι και οι γείτονες του Αντώνη στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου.

«Ήταν απάνθρωπο αυτό που έκαναν, ήταν ένα αθώο και καλό παιδί», λένε.