Μεγάλη ατυχία για τον Κέβιν Χαρτ, που τραυματίστηκε σε αγώνα δρόμου με τον σταρ του NFL, Στέβαν Ρίντλεϊ, και κατέληξε σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο κωμικός μέσω των social media. Σε ένα βίντεο στο Instagram, ο πατέρας τεσσάρων παιδιών, είπε στους 178 εκατομμύρια followers του ότι έπαθε ρήξη μυών και αποκάλεσε τον εαυτό του τον «πιο χαζό άνθρωπο εν ζωή».

«Αυτή είναι μια ανακοίνωση δημόσιας υπηρεσίας γιατί ξέρω ότι ο κόσμος μπορεί να με δει έξω και δεν θέλω να ανησυχήσετε, αλλά βρίσκομαι σε αναπηρικό καροτσάκι», είπε και στη συνέχεια έστρεψε την κάμερα για να δείξει την καρέκλα που καθόταν.

«Γιατί; Επειδή προσπάθησα να πηδήξω εκεί έξω και να κάνω κάποια νεανικά πράγματα», συμπλήρωσε.

Αναλύοντας τι συνέβη, αναφέρθηκε στον αγώνα του με τον Ρίντλεϊ και εξήγησε: «Τρέξαμε 36 μέτρα. Παιδιά, τα έκανα θάλασσα. Έπαθα ρήξη στο κάτω μέρος της κοιλιάς μου, στους απαγωγούς μου. Δεν ξέρω καν τι είναι, αλλά τους έσκισα».

«Δεν μπορώ να περπατήσω. Πρέπει να καθίσω κάτω. Είναι 44 ετών. Υπήρχε μια συζήτηση που βασιζόταν στο ποιος ήταν πιο γρήγορος και ο Στίβεν είπε ‘Κεβ δεν υπάρχει περίπτωση να με νικήσεις’ και εγώ είπα ‘Στοίχημα!’», πρόσθεσε.

Στη λεζάντα της ανάρτησή του, έγραψε: «44 και κάθομαι στον κ@@ο μου! Πρέπει να είμαι ο πιο χαζός άνθρωπος του κόσμου!!!!! Τι στο διάολο κάνω;;;; Τα έκανα μαντάρα…. Τελείωσα».

Η ανάρτησή του

Οι φίλοι του έσπευσαν στα σχόλια να του στείλουν τις ευχές του αλλά και να τον πειράξουν για την περιπέτειά του.

«Το να μεγαλώνεις είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!!! Γίνε καλά, Κεβ!!!», έγραψε ο Γουίλ Σμιθ. Ο Ντουέιν Τζόνσον ανέφερε: «Έσπασα τον προσαγωγό μου από τη λεκάνη μου κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πάλης. Αληθινή ιστορία. Θα γίνεις καλά. Θα βγάλεις έναν τρίτο όρχι, αλλά θα είσαι μια χαρά. Γίνε καλά».

Επίσης, ο τραγουδιστής Μάριο σχολίασε: «Πρέπει να κάνεις ζέσταμα για περίπου 10 λεπτά μεγάλε!».