Πανευτυχής είναι τους τελευταίους δύο μήνες η Μαρία Μενούνος. Η παρουσιάστρια κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, που ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας, και ζει μοναδικές στιγμές.

Η ίδια έκτοτε δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει στα social media φωτογραφίες με το νεογέννητο, να αναρτά στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα και να μοιράζεται με τους followers της τις σκέψεις της.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η Μαρία Μενούνος ποζάρει αγκαλιά με το αγγελούδι της και δείχνει να λιώνει από «έρωτα».

«Την αγαπώ τόσο πολύ, που δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την παρακάτω

Η Μαρία Μενούνος έχει μιλήσει ανοιχτά για τις αποτυχημένες προσπάθειες που είχε στο να αποκτήσει παιδί, αλλά και την απόφασή της να προχωρήσει τη διαδικασία, μέσω παρένθετης μητέρας.

Στο πλευρό της διαρκώς βρισκόταν και συνεχίζει να βρίσκεται ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο.

«Με τον σύζυγό μου προσπαθούσαμε τα τελευταία 10 χρόνια να κάνουμε ένα παιδί αλλά η κατάσταση της υγείας μου δεν βοηθούσε. Ο γιατρός μας είχε πει ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να μείνω έγκυος και αν συνέβαινε αυτό, το μωρό θα ήταν πολύ δύσκολο να επιβιώσει. Έτσι αποφασίσαμε να αποκτήσουμε ένα μωρό μέσω παρένθετης μητέρας», έχει εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.

Επίσης, σε ανάρτησή της η παρουσιάστρια έχει αναφέρει για τον ερχομό της κόρης της: «Οι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης μπήκαν στο παιχνίδι αφού η υπογονιμότητα ήταν ξεκάθαρη. Στη συνέχεια, η ζωή άλλαξε με τους όγκους του εγκεφάλου για εμένα και την μητέρα μου. Τα πράγματα επιβραδύνθηκαν λίγο. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε, αλλά η ώρα προφανώς δεν ήταν κατάλληλη. Ο Θεός είχε ένα σχέδιο. Πάντα λέω υπομονή και πίστη. Η Αθηνά ήρθε την ώρα που ο Θεός ήθελε για μας».