Ο Άρης ολοκληρώνει το απόγευμα τη μίνι προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αυριανό (20/8) αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία των Μπράμπετς και Κουέστα.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός κατάφερε να ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού (18/8) προγράμματος εκγύμνασης και έχει αρκετές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Χωρίς, βέβαια, να λογίζεται για βασικός, καθώς οι Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο αναμένεται να είναι και πάλι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Αν, όμως, τελικά συμπεριληφθεί, είναι πιθανόν να πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα. Αντίθετα, πιο δύσκολο φαίνεται ότι είναι να προλάβει το αυριανό ματς στην Κρήτη ο Κουέστα, που ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία.

Τέλος, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Σαβέιρο, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Ακόμα, ο Τόλης Τερζής καλείται να αποφασίσει αν θα κάνει κάποια αλλαγή στο βασικό σχήμα, καθώς υπάρχει και η κόπωση από την αναμέτρηση του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League, με τη Ντιναμό Κιέβου.