Η Πάρις Χίλτον ψηφίζει… φανατικά Ελλάδα. Η διάσημη κληρονόμος εδώ και αρκετές μέρες κάνει τις διακοπές της στη χώρα μας και φαίνεται ότι έχει ξετρελαθεί από τις ομορφιές της.

Αφού επισκέφθηκε τις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι, στη συνέχεια έκανε ένα τουρ με σκάφος, παρέα με τον σύζυγό της, Κάρτερ Ριμ.

Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα, η Πάρις Χίλτον δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει φωτογραφίες και να αποθεώνει τα μέρη που παραθερίζει.

Η 42χρονη δείχνει ενθουσιασμένη, απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και διαφημίζει τη χώρα μας, στους εκατομμύρια θαυμαστές της, με τον καλύτερο τρόπο.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές της στην Ελλάδα.

«Ένα απίστευτο διάλειμμα με την αγάπη μου μετά από ατελείωτες εβδομάδες πτήσεων, εκδηλώσεων, φωτογραφίσεων και μητρικών υποχρεώσεων», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Πάρις Χίλτον για όσα έχει ζήσει τις τελευταίες ημέρες. Τη δημοσίευση συνόδευσε με μία καρδιά και με τα hashtags #Greece #SummerOfSliving.

Δείτε την ανάρτησή της

Οι φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Μία ημέρα νωρίτερα, η Πάρις Χίλτον ανήρτησε στιγμιότυπα, στα οποία βρίσκεται πάνω στο σκάφος και ποζάρει με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες ανταλλάζει ένα τρυφερό φιλί με τον σύζυγό της.

«Όμορφα ηλιοβασιλέματα με τον έναν στους εκατομμύριο», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης και μέτρησε πάνω από 180 χιλιάδες likes.

Ωστόσο, πολλοί από τους followers της αναρωτήθηκαν πού είναι το μωρό της ενώ κάποιοι έσπευσαν να την κατακρίνουν επειδή κάνει διακοπές . «Πού είναι το μωρό σου;», «Φαίνεται να περνάς υπέροχα αλλά τώρα έχεις γίνει μητέρα. Πού είναι το μωρό σου;», «Υπέροχη αλλά που έχεις αφήσει το μωρό;», «Και το μωρό σου;», είναι μόνο κάποιες από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η διάσημη κληρονόμος.

Υπενθυμίζεται ότι η Πάρις Χίλτον καλωσόρισε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Κάρτερ Ριμ, τον Ιανουάριο του 2023 μέσω παρένθετης μητέρας.

«Ήταν πάντα το όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο ευτυχισμένη που ο Κάρτερ και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε την οικογένειά μας μαζί και οι καρδιές μας είναι γεμάτες από αγάπη για το αγοράκι μας», είχε πει για τον ερχομό του γιου της.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε