Τρεις άνθρωποι και ένας σκύλος βρέθηκαν νεκροί σε μια δεξαμενή σε χωράφι καλαμποκιού στο Τέξας την Τετάρτη (9/8), σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ο 37χρονος Delvys Garcia, η 26χρονη Denise Martinez και ο 45χρονος Noel Vigil-Benitez είχαν βγει για κυνήγι με ένα ακόμη άτομο όταν ένα από τα σκυλιά τους έπεσε στη δεξαμενή.

Οι άντρες της Αστυνομίας εικάζουν πως ένα άτομο μπήκε με σκοπό να σώσει το τετράποδο, και έπειτα εισήλθαν και οι άλλοι δύο με σκοπό να σώσουν τον πρώτο.

Το τέταρτο άτομο, αγνώστων στοιχείων πήγε στο φορτηγό του για να καλέσει την Άμεση Δράση.

Οι Αρχές έφτασαν λίγο μετά τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας και βρήκαν την υπόγεια δεξαμενή, γεμάτη με νερό και δεν υπήρχαν σημάδια ζωής από τους τρεις κυνηγούς, αλλά ούτε και από το τετράποδο.

Σύμφωνα με το cbsnews.com, από το εσωτερικό της, έβγαιναν αναθυμιάσεις αέριου υδρόθειου, οι οποίες δυσκόλευαν τις προσπάθειες των διασωστών να ανακτήσουν τα πτώματα.

Αφού αέρισαν την δεξαμενή, αφαίρεσαν το νερό που περιείχε. Η διαδικασία περισυλλογής των νεκρών ήταν αρκετά περίπλοκη, καθώς έπρεπε να υπολογιστεί και η παραμικρή λεπτομέρεια, έτσι ώστε να μπορέσουν να επιχειρήσουν στο σημείο με ασφάλεια.

Τελικώς ένας ερευνητής από το γραφείο του σερίφη κατάφερε να κατέβει στη δεξαμενή και να περισυλλέξει τις σορούς.

Ο Garcia, η Martinez και ο Vigil-Benitez ήταν από τη Φλόριντα. Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο γραφείο του ιατροδικαστή προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια των θανάτων.