Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια έρχεται στο φως της δημοσιότητας και σοκάρει.

Στο βίντεο αυτό, το οποίο δημοσιεύει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, φαίνεται η στιγμή που οι χούλιγκαν της Κροατικής ομάδας, θυμίζοντας τάγμα εφόδου, επιτίθενται σε ανυποψίαστο κόσμο έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, λίγο πριν ο 29χρονος Μιχάλης πέσει νεκρός.

Το εν λόγω βίντεο, που έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας στις 23.08 το βράδυ της Δευτέρας, φαίνεται ένα πλήθος ανθρώπων, φιλάθλων της ΑΕΚ, να τρέχει πανικόβλητο, προκειμένου να γλιτώσει από τη μανία των Κροατών χούλιγκαν που χτυπούσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους.

Πολλοί από τους χούλιγκαν, που κυνηγούν το πλήθος, κρατούν και πετούν φωτοβολίδες. Λίγα λεπτά μετά από αυτές τις εικόνες, ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής πέφτει νεκρός.

Το υλικό αυτό, όπως και λοιπά στοιχεία, έχουν συγκεντρωθεί και αναλύονται από τις Αρχές, με σκοπό την ταυτοποίηση των δραστών τόσο της δολοφονίας του 29χρονου, όσο και του τραυματισμού παρευρισκόμενων στο σημείο.

Δείτε το βίντεο…