Η δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκανς σε φιλάθλους της ΑΕΚ στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας σόκαρε την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη. Ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής δολοφονήθηκε και η είδηση βύθισε στο πένθος όλη τη χώρα.

Οι πληροφορίες των αστυνομικών Αρχών αναφέρουν πως μαζί με τους Κροάτες χούλιγκανς υπήρχαν και Έλληνες, γεγονός που σήμανε συναγερμό ενόψει της αποψινής αναμέτρησης Παναθηναϊκού – Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο φόβος νέων επεισοδίων είναι πολύ μεγάλος και τα όσα είδαν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας προκαλούν τεράστια ανησυχία.

«Σήμερα ζητάμε από όλους τους Αεκτζήδες…»

Πιο συγκεκριμένα, σε ιστοσελίδα οργανωμένων οπαδών της Ένωσης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχει μήνυμα το οποίο ζητά την συγκρότηση ομάδων οπαδών της Ένωσης με στόχο τις επιθέσεις εναντίον οπαδών του Παναθηναϊκού, που θα πηγαίνουν στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας τους με τη Μαρσέιγ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Σήμερα ζητάμε από όλους τους Αεκτζήδες των Βορείων προαστίων να βγουν σε παρέες στους δρόμους και να ψάχνουν βάζελους που πηγαίνουν στο ματς.

Κατά τις 19:30 όλοι να είμαστε στα Πατήσια όπου είναι οι περισσότεροι βάζελοι καθώς και Μαρούσι.

Δε βαράμε οικογένειες, πατεράδες με γιους και μικρά παιδιά» αναφέρει το σχετικό μήνυμα, ενώ υπάρχει και κεντρικός τίτλος που αναφέρει: «Εκδίκηση για τον Μιχάλη».