Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μια πολύ ιδιαίτερη και αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με τον Μάικ Τζέιμς.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε story και αναφέρθηκε στον Αμερικανό σταρ της Μονακό, ανάβοντας «φωτιές», καθώς τον τάγκαρε και έγραψε «σοβαρά τώρα».

Ο μεγαλομέτοχος των πράσινων στην ανάρτηση του δεν αναφέρεται σε κάτι συγκεκριμένο, την ώρα που κυκλοφόρησε το σενάριο για να γίνει νατουραλιζέ στην εθνική Λετονίας πριν από μερικές ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζέιμς έχει ακουστεί το φετινό καλοκαίρι για το τριφύλλι, χωρίς όμως να προχωρήσει σε κάτι παραπάνω, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μονακό.

Από εκεί και πέρα ωστόσο, κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια που μιλούσαν για αποχώρηση του Αμερικανού σούπερ σκόρερ από τους Μονεγάσκους, παρότι δεσμεύεται για ακόμη έναν χρόνο.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο Τζέιμς είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό δύο φορές στην καριέρα του, μία τη σεζόν 2016-17 και μία του 2018, ενώ έχει πάρει δύο πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο με τους πράσινους.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί και στον Κολοσσό Ρόδου, ενώ έχει περάσει και από τις Μπασκόνια, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μονακό από την Ευρώπη, αλλά και από τους Φοίνιξ Σανς και τους Μπρούκλιν Νετς στο ΝΒΑ.

Δείτε την αινιγματική ανάρτηση του Γιαννακόπουλου: