Ο Ολυμπιακός έμαθε χθες το βράδυ την αντίπαλο του για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν τον ηττημένο της αναμέτρησης της Σερβέτ με την Γκενκ ώστε να ξέρουν ποια από τις δύο θα αντιμετωπίσουν.

Η Σερβέτ κατάφερε να πάρει την πρόκριση, επομένως η Γκενκ θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού. Εκτός από αντίπαλο, οι Πειραιώτες έμαθαν και τις ώρες των δύο αναμετρήσεων αλλά και τους διαιτητές σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της UEFA.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώτος αγώνας που θα γίνει στο Γ. Καραϊσκάκης, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 22:00, ενώ διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ, με βοηθούς του, τους συμπατριώτες του Μάχμποντ Μπεϊγκί και Αντρέας Σέγκερβιστ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Άνταμ Λάντεμπεκ.

Αναφορικά με το δεύτερο παιχνίδι στο Βέλγιο, ο Ολυμπιακός θα παίξει εφτά ημέρες αργότερα και 1,5 ώρα πριν σε σχέση με τον πρώτο αγώνα (20:30). Εκεί διαιτητής θα είναι ο Γερμανός Τομπάιας Στίλερ, με βοηθούς τους επίσης Γερμανούς Κρίστιαν Γκίτελμαν και Μαρκ Μπορς,με τέταρτο να ορίζεται ο Χαρμ Όσμερς.