Μπορεί ο Τζέισον Μομόα να κατάγεται από τη Χονολουλού της Χαβάης, επέλεξε ωστόσο να περάσει την ημέρα των 44ων γενεθλίων του μακριά από τη ζέστη της πατρίδας του.

Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής του «Aquaman» γιόρτασε τα γενέθλιά του, την 1η Αυγούστου, σε ένα τζακούζι ενώ χιόνιζε.

Ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο είναι γυμνός και περπατά προς τον χώρο του υδρομασάζ ενώ έχει ξεσπάσει μία χιονοθύελλα. «Τι συμβαίνει;», αναρωτιέται. «Κοιτάξτε, 1η Αυγούστου. Ποτέ στη ζωή μου, στα 44 μου χρόνια, δεν έχω μπει ποτέ σε υδρομασάζ και να χιονίζει», προσθέτει.

Στη λεζάντα εύχεται στον εαυτό του «χρόνια πολλά». «Χρόνια μου πολλά. Χιονίζει», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Η ανάρτησή του

Αν και στη δημοσίευσή του ο δημοφιλής ηθοποιός δεν αναφέρει πού βρίσκεται, σε μία δεύτερη ανάρτησή του αποκαλύπτει ότι κάνει τις διακοπές του στη Νέα Ζηλανδία.

Στο βίντεο που μοιράστηκε με τους 17 εκατομμύρια followers του δείχνει το χιονισμένο τοπίο και εκφράζει την ευγνωμοσύνη του. «Ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στη γη, το Νότιο Νησί της Νέας Ζηλανδίας. Είμαι τόσο ευγνώμων», εξομολογείται.

Χιλιάδες είναι τα σχόλια από τους θαυμαστές του, που του εύχονται τα καλύτερα για τα γενέθλιά του ενώ αρκετοί σχολιάζουν και το χιονισμένο τοπίο. «Χιόνι τον Αύγουστο; Πού βρίσκεται αυτός ο παράδεισος;», «1η Αυγούστου και χιονίζει;», «Χρόνια πολλά Τζέισον», «Όλες οι ευχές σου ελπίζω να πραγματοποιηθούν», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που έχει δεχτεί.