Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι νούμερο ένα αντικείμενο συζήτησης στο Μιλγουόκι εδώ και πολλά χρόνια, όμως το μέλλον του στους Μπακς δεν μοιάζει και τόσο σίγουρο, σύμφωνα με δημοσίευμα από τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, το ESPN έριξε «βόμβα» και άφησε τα πάντα ανοιχτά για την επόμενη σεζόν και ανέφερε πως όλα τα ενδεχόμενα σε ό,τι αφορά το μέλλον του είναι ανοιχτά. Ο Γιάννης αναμένεται να αποφασίσει μετά το επόμενο καλοκαίρι και ανάλογα τι θα γίνει μέσα στη σεζόν, για το αν θα μείνει με νέο συμβόλαιο στα «ελάφια» ή αν πάρει ανταλλαγή σε άλλη ομάδα.

«Πιστεύω πως ο Γιάννης θα περιμένει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Έχει άλλωστε έναν χρόνο ακόμη στο συμβόλαιο του. Θέλει να δει πώς θα είναι η κατάσταση στο Μιλγουόκι και μετά να αποφασίσει τι θα κάνει. Δεν νομίζω να αποφασίσει τώρα», ανέφερε σε podcast ο ρεπόρτερ του ESPN, Τιμ Μποντέμπ.

Ο Greek Freak ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο και η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Όπως είναι λογικό, τα ελάφια θα ήθελαν να προστατέψουν τον παίκτη, παρότι η πρόθεσή του είναι να αγωνιστεί ακόμη και αν δεν βρίσκεται στο 100%.