Συγκλονίζει το βίντεο με έναν σκύλο που σώζει την ιδιοκτήτριά του από την λιποθυμία, δίνοντάς της  χάπια και νερό.

Η Katie Graham, από την Τζόρτζια των ΗΠΑ πάσχει από το σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας (PoTS) από την παιδική της ηλικία.

Η πάθηση προκαλεί συμπτώματα όπως ζάλη και κόπωση μετά από καθιστή ή όρθια στάση.

Το 2019 μπήκε στη ζωή της ο Bailey, ένας αυστραλιανός ποιμενικός, ως σκύλος υπηρεσίας για να τη βοηθάει κατά τη διάρκεια των ξαφνικών κρίσεων.

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου, η κάμερα στο σπίτι της Katie κατέγραψε τη στιγμή που ο 4χρονος σκύλος επενέβη για να τη σώσει όταν αυτή σηκώθηκε από την καρέκλα της για να πιει κάτι.

Στο βίντεο φαίνεται ο Bailey να πηδάει επάνω της για να την αναγκάσει να καθίσει και στη συνέχεια φέρνει τα φάρμακά της από τον πάγκο καθώς κι ένα μπουκάλι νερό από το ψυγείο.

Στη συνέχεια κάθεται πάνω της για να της ασκήσει πίεση ώστε να αποτρέψει τη στάση του αίματος και τη λιποθυμία.

Ο Bailey έχει εκπαιδευτεί να συλλαμβάνει τη μυρωδιά που αναδύει το σώμα μου πριν από ένα επεισόδιο. Αυτό μου δίνει αρκετό χρόνο να βρω ένα ασφαλές μέρος και να προετοιμαστώ για να χάσω τις αισθήσεις μου. Αν σταματήσω να αναπνέω, θα φέρει βοήθεια. Είναι τόσο έξυπνος, ξέρω ότι σε οποιαδήποτε πρόκληση, θα κάνει τη δουλειά του και θα με κρατήσει ασφαλή. Είμαι τόσο ευγνώμων που τον έχω στη ζωή μου. Δε θα μπορούσα να ζήσω χωρίς εκείνον» δηλώνει η 24χρονη Katie.

«Απλώς προσπαθούσα να πάρω κάτι να πιω μαζί με το σάντουιτς μου και προφανώς η καρδιά μου αποφάσισε να μην λειτουργήσει σωστά. Χωρίς τον Bailey, θα είχα λιποθυμήσει και θα μπορούσα να χτυπήσω το κεφάλι μου» εξηγεί η ίδια.

Κάτω από το βίντεο, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 24 εκατομμύρια προβολές στο Tik Tok, πολλοί σχολιάζουν ότι δάκρυσαν, ενώ κάποιοι χαρακτηρίζουν τον Bailey «ήρωα» που αξίζει βραβείο.