Ο Τζόνι Ντεπ και το συγκρότημά του, οι Hollywood Vampires, αναγκάστηκαν την τελευταία στιγμή να ακυρώσουν τη συναυλία τους στη Βουδαπέστη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ηθοποιός λιποθύμησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, με αποτέλεσμα να καλέσουν γιατρό καθώς δεν μπόρεσε καν να φτάσει στη σκηνή.

Η αρένα ήταν γεμάτη από ανυπόμονους θαυμαστές, οι οποίοι ταξίδεψαν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να δουν τη συναυλία.

Ένας ταξιθέτης αποκάλυψε: «Όλα ήταν έτοιμα, η σκηνή ήταν στημένη, το backstage crew ήταν έτοιμο για το πάρτι. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, ειδικά καθώς τα μέλη του συγκροτήματος είχαν κάνει το στήσιμο του ήχου που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα».

Επίσης, ανέφερε: «Ακούσαμε τόσα πολλά, ότι ο Ντεπ γλέντησε πάρα πολύ, που δεν μπορούσε καν να βγει από το ξενοδοχείο. Ακούσαμε βέβαια, ότι κλήθηκε γιατρός για να δει αν υπήρχε κάτι περισσότερο».

Ο λόγος της λιποθυμίας

Οι θαυμαστές ξαφνιάστηκαν από την ανακοίνωση ότι η συναυλία ακυρώνεται και μοιράστηκαν τις ανησυχίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιοι αναρωτήθηκαν αν επρόκειτο για τεχνικά προβλήματα, ενώ άλλοι ανησυχούσαν για την υγεία των μελών του συγκροτήματος.

Ωστόσο, νωρίτερα, η Mirror αποκάλυψε πως ο λόγος ήταν η λιποθυμία του Τζόνι Ντεπ ενώ ανέφερε ότι ο λόγος της λιποθυμίας θα μπορούσε να είναι πιθανόν ο τραυματισμός του στον αστράγαλο, τον οποίο υπέστη τον Μάιο.

Υπήρξαν επίσης, αναφορές ότι ο Ντεπ περπατούσε με μια πατερίτσα πριν από την εκδήλωση της Γλασκώβης, γεγονός που θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι το πρόβλημα στον αστράγαλο ήταν ένας σημαντικός λόγος για την ακύρωση.

Από την άλλη, ένας χρήστης του Twitter, ο @cocainecross, μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ με ένα ποτήρι μπύρας, υποστηρίζοντας ότι τραβήχτηκε μόλις μια ώρα πριν από τη συναυλία.

Το άτομο έγραψε στο Twitter:

«Εδώ είναι ο Τζόνι Ντεπ να πίνει μια ώρα πριν ακυρώσει τη συναυλία του λόγω «απρόβλεπτων περιστάσεων». Πιθανότατα λιποθύμησε και πάλι».

Ωστοσο, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.