Η αστυνομία συνέλαβε μια 18χρονη μητέρα την Τρίτη (18/7) στο Μαϊάμι, αφού προσπάθησε να προσλάβει έναν δολοφόνο για να σκοτώσει τον 3χρονο γιο της.

Η Jazmin Paez κίνησε τις υποψίες των Αρχών αφού συμπλήρωσε μια φόρμα σε έναν ιστότοπο – παρωδία, όπου οι χρήστες υποτίθεται μπορούν να προσλάβουν έναν επαγγελματία δολοφόνο.

Το άτομο που διευθύνει τον ιστότοπο έλαβε ένα αίτημα για να χτυπήσει το υποψήφιο θύμα, τον γιο της Paez, λέει η αστυνομία. Μάλιστα, είχε στείλει την διεύθυνση και την φωτογραφία του παιδιού, για να διευκολυνθεί το αίτημά της.

Μετά από έρευνες η Paez συνελήφθη και κατηγορείται για παρότρυνση σε φόνο πρώτου βαθμού.

Η αστυνομία ανέφερε ότι η 18χρονη ήθελε να δολοφονηθεί το παιδί της μέχρι τις 20 Ιουλίου. Ακόμη, εντόπισε το IP του υπολογιστή που χρησιμοποιήθηκε για την υποβολή του αιτήματος, βρίσκοντας τα στοιχεία που είχε στείλει.

Οι αρχές πήγαν στη διεύθυνση που έγραφε το αίτημα και βρήκαν τη γιαγιά του αγοριού, η οποία αναγνώρισε τη φωτογραφία του εγγονού της.

Έπειτα, οι ερευνητές παρουσιάστηκαν ως δολοφόνοι στη 18χρονη, η οποία συμφώνησε να πληρώσει 3.000 για τη δολοφονία. Τελικά, η αστυνομία τη συνέλαβε.

Η μητέρα φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι είχε μια σχέση με ένα άτομο που δεν της άρεσε που είχε παιδί και την είχε χωρίσει για αυτόν τον λόγο.

Σκέφτηκε ότι προσλαμβάνοντας έναν δολοφόνο για να σκοτώσει τον γιο της, θα ήταν σε θέση να αναθερμάνει τη σχέση τους.

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του.