Σε άμορφη μάζα μετατράπηκε το αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με νταλίκα στον Περιφερειακό δρόμο της Έδεσσας, με αποτέλεσμα πέντε άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στο 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Φλώρινας Θεσσαλονίκης, όταν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά τα δύο οχήματα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι πέντε επιβαίνοντες του ΙΧ.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το pellanews.gr, το ΙΧ μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών

Για την ανάσυρση των επιβαινόντων από το αυτοκίνητο χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ ο οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Έδεσσας, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι επιβαίνοντες του ΙΧ φέρεται να είναι αλλοδαποί, καθώς δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των στοιχείων τους, ενώ το αυτοκίνητο που επέβαιναν είχε πινακίδες κυκλοφορίας από την Αλβανία.

Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει το τμήμα  Τροχαίας Έδεσσας.