Την αποθέωση, όμοια με αυτή που ταιριάζει στην σπουδαία πορεία της, γνώρισε η Άννα Βίσση, μαζί με τον Νίκο Καρβέλα, στο κατάμεστο Θέατρο Πέτρας, το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουλίου.

Το θέατρο γέμισε από κόσμο και η Άννα Βίσση μίλησε στους θαυμαστές της για την καριέρα της μέχρι σήμερα, ενώ τόνισε ότι δεν θα σταματήσει το τραγούδι μέχρι να πεθάνει, ζητώντας από τους θαυμαστές της «Μην με αφήσετε να πεθάνω».

«Μην με αφήσετε να πεθάνω»

«Έχω αποφασίσει με εσάς να μην λέω ‘ευχαριστώ’, όσες φορές το λέω μου λέτε ‘εμείς ευχαριστούμε’. Όταν σας λέω ‘είναι τιμή μου’, μου απαντάτε ‘εμάς είναι τιμή μας’» είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Είναι ήδη 50 χρόνια που τραγουδάω και δεν ξέρω για πόσα ακόμα θα τραγουδάω, ούτε με ενδιαφέρει. Ψέματα λέω θα σκάσω, θα πεθάνω αν δεν μπορώ να τραγουδάω. Οπότε μην με αφήσετε να πεθάνω. Βαριές κουβέντες κι όμως τις λέω με κάποιο χιούμορ, γιατί έτσι παίρνω και τη ζωή μου» συμπλήρωσε η Άννα Βίσση και καταχειροκροτήθηκε από το ασφυκτικά γεμάτο Θέατρο Πέτρας.

@panikrecords «Μη με αφήσετε να πεθάνω»…#annavissi #annaversary #theatropetras #petroupoli #annavissi50 #panikgold #panikrecords #panikgold #greeksongs #greekmusic #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records