Μια κοινότητα του Οχάιο ζητά την απόλυση ενός αστυνομικού που πυροβόλησε θανάσιμα ένα σκυλάκι 3,5 ετών μπροστά στην τρομοκρατημένη οικογένεια του κουταβιού.

Ο Elliott Palmer, του αστυνομικού τμήματος Lorain, κοντά στο Κλίβελαντ, καταγράφηκε από το βίντεο της κάμερας σώματος του να πυροβολεί την Dixie, ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ, αφού τον πλησίασε.

Το κουτάβι όπως θα δείτε και στο βίντεο πήγε κοντά στον αστυνομικό απλά για παιχνίδι.

Ο αστυνομικός τέθηκε έκτοτε σε αργία, όπως αναφέρει η New York Post.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο εδώ

«Ηλίθιε, γαμώτο, σκότωσες τον σκύλο μου»

Ο Palmer περιπολούσε στην περιοχή την Κυριακή, όταν παρατήρησε πολλά μεγάλα σκυλιά να τρέχουν και είπε στην ιδιοκτήτρια, Tammie Kern, να τα θέσει υπό έλεγχο, όπως μετέδωσε προηγουμένως το WKYC.

Ενώ η κόρη της Kern προσπαθούσε να μαζέψει τα τέσσερα σκυλιά, η Dixie ξέφυγε και έτρεξε παιχνιδιάρικα προς τον Palmer, ο οποίος την πυροβόλησε αρκετές φορές.

Τα πλάνα δείχνουν τον Palmer να στέκεται στο δρόμο έξω από το σπίτι της Oberlin Avenue του Kern, ενώ ένα διαφορετικό golden retriever τρέχει παιχνιδιάρικα προς το μέρος του. Ο αστυνομικός απλώνει το χέρι του για να απομακρύνει το ζώο.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Dixie ακολούθησε το παράδειγμά της, η οποία φαίνεται να τρέχει ήρεμα προς τον Palmer πριν αυτός σηκώσει το όπλο του και την πυροβολήσει.

Η Dixie προσπάθησε να ξεφύγει πριν τα μπροστινά της πόδια εγκαταλείψουν και έπεσε με το πρόσωπο στη μέση του δρόμου. Η νεαρή σκυλίτσα κατάφερε να σωθεί σέρνοντας τα πίσω πόδια της στο έδαφος μέχρι να φτάσει στο πεζοδρόμιο, όπου αβοήθητη ξάπλωσε κατά το ήμισυ στο πεζοδρόμιο.

«Ηλίθιε, γαμώτο, σκότωσες τον σκύλο μου», ακούστηκε να λέει η γυναίκα στον αστυνομικό. «Γιατί το έκανες αυτό;».

«Κάνε πίσω, εντάξει. Ο σκύλος σου μου επιτέθηκε, κάνε πίσω», διέταξε ένας ενοχλημένος Palmer.

«Αυτός ο σκύλος ήταν ακίνδυνος!» φώναξε η γυναίκα καθώς στεκόταν δίπλα στο σημείο όπου η Dixie πέθαινε.

«Συνέχιζε να πυροβολεί…»

Ο ιδιοκτήτρια του σκύλου δήλωσε στο WKYC ότι μετά τον πρώτο πυροβολισμό, ο αστυνομικός «έπρεπε να αφήσει να πάρουμε το σκυλί και να το πάμε εκεί που έπρεπε να το περιθάλψουν. Αλλά δεν το έκανε αυτό. Σύρθηκε αβοήθητη στο δρόμο. Συνέχισε να την πυροβολεί. Προσπαθούσε να έρθει σε ασφαλές μέρος και αυτός συνέχισε να την πυροβολεί άλλες τρεις φορές μετά την πρώτη φορά».

«Θα έπρεπε να πάει στη φυλακή. Θα έπρεπε να σαπίσει. Δεν θέλω να πυροβολήσει κάποιον άλλο. Πρέπει να φύγει από τους δρόμους. Υπήρχαν αθώοι παρευρισκόμενοι εκεί κοντά», συμπλήρωσε.

Μετά τους τραγικούς πυροβολισμούς, οι τοπικές κοινότητες έχουν βγει μπροστά και απαιτούν την απαλλαγή του αστυνομικού από τα καθήκοντά του και την απόλυσή του από το τμήμα.