Η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα (Madonna) ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της. Η 64χρονη σούπερ σταρ νοσηλεύεται στην εντατική με σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη από τις 24 Ιουλίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ Γκάι Όσεαρι της εχθές Τετάρτη.

Από την πλευρά τους οι συγγενείς της αποκαλύπτουν ότι «προετοιμάζονταν για το χειρότερο» και περιγράφουν πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση της θρυλικής τραγουδίστριας.

«Προετοιμαστήκαμε για το χειρότερο – Πιστεύαμε ότι θα τη χάσουμε»

Για το χειρότερο προετοιμάζονταν οι συγγενείς της Μαντόνα, σύμφωνα με όσα ανέφερε μέλος της οικογένειάς στη DailyMail. Η Μαντόνα βρέθηκε αναίσθητη το περασμένο Σάββατο (24.6.2023) στη Νέα Υόρκη και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, όπως αποκαλύπτουν.

«Περάσαμε αρκετές δύσκολες ημέρες χωρίς να είμαστε σίγουροι αν η ίδια θα τα καταφέρει» είπαν. Πρόσθεσαν δε ότι η σοκαριστική κατάρρευση ήταν ένα κάλεσμα αφύπνισης για τη Μαντόνα, η οποία πιστεύει ότι είναι «ανίκητη» και πίεζε τον εαυτό της εξαιρετικά σκληρά για να προετοιμαστεί για την περιοδεία.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά πώς θα εξελιχθεί το πρόβλημα της υγείας της και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο», είπε συγγενής. «Γι’ αυτό το λόγο κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης».

Η ανακοίνωση του μανατζέρ της

Η Μαντόνα αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, ανέφερε ο μάνατζέρ της με ανάρτησή του στο Instagram. «Η υγεία της βελτιώνεται, αλλά παραμένει υπό ιατρική φροντίδα», έγραψε χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει εάν η αμερικανίδα ντίβα της ποπ έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Madonna προσβλήθηκε από μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, που την οδήγησε σε μονάδα εντατικής θεραπείας για αρκετές ημέρες», ανέφερε ο Οσίρι. «Επί του παρόντος, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε όλες τις υποχρεώσεις της, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας», ανακοίνωσε ο μάνατζερ της Μαντόνα, συμπληρώνοντας ότι θα ενημερώσει «σύντομα» για τις νέες ημερομηνίες των συναυλιών στο πλαίσιο της περιοδείας «Celebrations» σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι η έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας της ήταν προγραμματισμένη για τις 15 Ιουλίου από το Βανκούβερ του Καναδά.