Ο σάλος που έχει προκληθεί για το γεγονός ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε στήσει τα γραφεία του κόμματός του στις φυλακές Δομοκού, φαίνεται ότι δεν φτάνει με σωστό τρόπο στο κτίριο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις το γεγονός ότι στη Γενική Γραμματεία αντέδρασαν μόνο από το γεγονός ότι η φωτογραφία του Κασιδιάρη να πανηγυρίζει μέσα στη φυλακή, κι όχι για τα υπόλοιπα.

Στις αντιδράσεις που υπήρξαν για τη φωτογραφία αυτή βγήκε ανακοίνωση η οποία αναφέρει ότι είναι προϊόν φωτομοντάζ.

Συγκεκριμένα τονίζεται ότι πρόκειται για προϊόν φωτομοντάζ «με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, μετά τη δημοσιοποίηση της εικόνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατόπιν της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου, «γίνονται αλλεπάλληλες και ενδελεχείς έρευνες από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, τόσο στο κελί του, όσο και στον ίδιο και ουδέποτε έχει βρεθεί στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο» διευκρινίζεται.

Για την υπόθεση έχει παραγγελθεί νέα άμεση πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Καμιά απάντηση για τη δραστηριότητα του Κασιδιάρη. Καμιά εξήγηση για τα πολιτικά μανιφέστα που έβγαζε όλο αυτόν τον καιρό. Κανένας σχολιασμός για το τι έχει συμβεί και καταπατώνται οι εντολές για να μπλοκάρονται οι επικοινωνίες του καταδικασμένου μέλους της Χρυσής Αυγής.

Μα το πρόβλημα δεν είναι μια φωτογραφία που είναι προϊόν μοντάζ. Αλλά όλα τα υπόλοιπα που έκανε ο Κασιδιάρης και για τα οποία κανείς δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί.