«Εσείς ξέρετε τον πολιτικό Τσίπρα. Εγώ γνωρίζω τον άνθρωπο, τον σύντροφο Αλέξη. Και αυτόν τον άνθρωπο που ξέρω εγώ, δεν μπορεί να τον αγγίξει κανείς» γράφει σε ανάρτησή της η Δώρα Τσαμπάζη, χήρα του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Η Δώρα Τσαμπάζη μοιράστηκε με τους ακολούθους της κάποιες σκέψεις της για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη:

«Σήμερα κλείνει ένας πολύ όμορφος, τιμητικός και συγκινητικός κύκλος. Για δύο μήνες σχεδόν τώρα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους, συντρόφους, φίλους και να αγωνιστούμε μαζί για όλα όσα πρεσβεύουμε. Την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη.

Μέσα από την τιμητική, μη εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, θέλω να πιστεύω ότι έδωσα μια μάχη με ήθος και αξιοπρέπεια, όπως ακριβώς είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου και σε εσάς. Μα κυρίως έδωσα μια μάχη με ανιδιοτέλεια γνωρίζοντας εξαρχής ότι ο δρόμος αυτός δεν θα με οδηγήσει σε κάποιο αξίωμα ή στη Βουλή αλλά σε κάτι ανώτερο. Στο να γνωρίσεις την αξία να μάχεσαι για τα ιδανικά σου.

Γύρισα σε πολλά μέρη της Ελλάδας, συνάντησα πολύ κόσμο και γίναμε μια αγκαλιά. Μια αγκαλιά που δεν είχα καταλάβει πόσο ανάγκη είχα και κρατώ όλους σας ως φυλαχτό.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στον Αλέξη Τσίπρα. Εσείς ξέρετε τον πολιτικό Τσίπρα. Εγώ γνωρίζω τον άνθρωπο, τον σύντροφο Αλέξη. Και αυτόν τον άνθρωπο που ξέρω εγώ, δεν μπορεί να τον αγγίξει κανείς. Πρόεδρε είμαι περήφανη που συμπορεύτηκα μαζί σου».