Τις εκλογές της 25ης Ιουνίου σχολίασε με τον δικό του τρόπο ο Αρκάς. Ο γνωστός σκιτσογράφος είχε σχολιάσει και τις εθνικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 21 Μαΐου, και έτσι έκανε και σήμερα.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο Αρκάς ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ένα σκίτσο όπου βλέπουμε έναν τύπο να είναι χαλαρός σε φουσκωτό στρώμα στη θάλασσα, με το σχόλιο του σκίτσου να αναφέρει: «Απόλαυσε το μπάνιο σου κι άσε τους άλλους να αποφασίσουν για τη ζωή σου!».

Δείτε το σκίτσο

Πώς είχε σχολιάσει τις εκλογές της 21ης Μαϊου

Ο Αρκάς σχολιάζει πάντα την επικαιρότητα μέσα από τα σκίτσα του. Ο αγαπημένος σκιτσογράφος έχει σχολιάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον πόλεμο της Ουκρανίας αλλά και τον κορωνοϊό, ο Αρκάς δίνει την δική του πινελιά στην καθημερινότητα.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τις εθνικές εκλογές. Στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ανέβασε ένα σκίτσο όπου βλέπουμε τον σοφό να λέει στον Έλληνα ψηφοφόρο που βρίσκεται πίσω από το παραβάν προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα: «Θυμήσου πως ό,τι βάλεις στον φάκελο, το βάζεις στη ζωή σου».

Δείτε το σκίτσο