Την ώρα που οι έρευνες για την δολοφονία της Αναστάζια συνεχίζονται στην Κω, ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές συνεχίζει να δηλώνει ότι είναι αθώος ενώ άλλαξε και την αρχική του κατάθεση λέγοντας ότι τελικά δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την 27χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος υποστήριξε χθες για το μοιραίο βράδυ ότι συνάντησε την κοπέλα έξω από το μίνι μάρκετ λίγο πριν τις 9  εκείνης της Δευτέρας και πήγαν μαζί σπίτι του.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με την δική του εκδοχή για τα γεγονότα,  έμειναν για κάποια ώρα ήπιαν μπύρες και κρασί και στη συνέχεια πάλι με το μηχανάκι του την άφησε σε κεντρικό σημείο, κοντά σε γνωστό ψητοπωλείο προκειμένου να συναντηθεί με τον φίλο της.

Η υπόθεση περιπλέκεται περαιτέρω καθώς ο 32χρονος είναι ξεκάθαρο πως προσπαθεί να εμπλέξει στην υπόθεση τον 28χρονο σύντροφο της 27χρονης, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος – όπως έχει προκύψειι – είχε άλλοθι για τις ώρες που βρέθηκε δολοφονημένη.

Επίσης, και οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του δολοφόνου, υποστηρίζουν ότι ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Τι υποστήριξε ο συγκάτοικος του 32χρονου

Αξίζει να σημειωθεί ότι μιλώντας χθες στο MEGA ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου ανέφερε ότι είδε και τους δύο στο σπίτι να κάθονται μαζί και να πίνουν μπύρες και μετά από δική του απαίτηση αποχώρησαν. Στη συνέχεια όπως είπε είδε πάλι τον 32χρονο το πρωί να κοιμάται όταν ο ίδιος ξύπνησε να πάει για δουλειά.

Ο Πακιστανός μετά την απολογία του 32χρονου κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση από τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών που βρίσκονται στο νησί. Μάλιστα έφτασαν σπίτι του την ώρα που μιλούσε στο MEGA.

Σύμφωνα με πληροφορίες κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και διευκρινίσεις σχετικά με τα όσα είχε ισχυριστεί νωρίτερα ο 32χρονος στην ανακρίτρια για εκείνο το βράδυ.

Οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις θα δώσουν τις απαντήσεις

Οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 27χρονης επικεντρώνονται τώρα στα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, που θα αποκαλύψουν τον δράστη ή τους δράστες.

Οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, θα δώσουν απαντήσεις για το έγκλημα την ώρα που ο βασικός ύποπτος, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές,  αρνείται ότι σκότωσε την Αναστάζια.

Στη μονοκατοικία του 32χρονου βρέθηκαν ρούχα, αποτσίγαρα και ένα παπούτσι. Όλα εστάλησαν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών ώστε να εντοπιστούν ίχνη από γενετικό υλικό.