Η αντίστροφη μέτρηση για το διαγωνισμό ξεκίνησε! Έλα στις 24 Ιουνίου και ψήφισε εσύ τον τελικό νικητή.

Μοναδικά battles, διαφορετικά είδη street dance και 16 χορευτές που διαγωνίζονται με αναπάντεχες μουσικές! Το Red Bull Dance Your Style, ο παγκόσμιος 1vs1 street dance διαγωνισμός που αναδεικνύει τη δημιουργικότητα, επιστρέφει και σε περιμένει να γίνεις ο κριτής που θα αναδείξει τον νικητή.

Ο μεγάλος ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά, αυτό το Σάββατο 24 Ιουνίου, στις 18:30. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο μοναδικός 12ος Πίθηκος, ενώ κατά τη διάρκεια του event θα τραγουδήσει ο Vlospa, ο οποίος θα ξεσηκώσει κοινό και χορευτές με τα τραγούδια του.

Ο νικητής θα κερδίσει το χρυσό εισιτήριο για τον παγκόσμιο τελικό του Red Bull Dance Your Style που θα γίνει στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, στις 4 Νοεμβρίου. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να αναμετρηθεί με κορυφαίους χορευτές από 46 χώρες!

Ο διαγωνισμός είναι διασκεδαστικός, χαλαρός και απρόβλεπτος χωρίς την πίεση μιας κριτικής επιτροπής, αφού ο νικητής αναδεικνύεται από τις ψήφους των θεατών. Δεν υπάρχουν έτοιμες χορογραφίες και οι χορευτές και χορεύτριες θα πρέπει να αυτοσχεδιάζουν και να προσαρμόζουν γρήγορα το style τους στην απρόβλεπτη μουσική υπόκρουση.

Ποιος θα είναι ο κυρίαρχος του dance floor;

Εσύ αποφασίζεις!

Με την συνδιοργάνωση του Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Πειραιά