Τουλάχιστον 9 με 12 ώρες πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης (15/6) φέρεται να είχε αφήσει την τελευταία της πνοή η 39χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της στο διαμέρισμα της οδού Λούρου στην Πάτρα την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» η γυναίκα φέρεται να ένιωσε αδιαθεσία ενώ έτρωγε στο τραπέζι, να σηκώθηκε, να ακούμπησε στην καρέκλα και τελικά να γλίστρησε στο χαλί που υπήρχε στον χώρο με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα, όπου και κατέληξε, αβοήθητη.

Ως προσωρινή αιτία θανάτου στην έκθεση του ιατροδικαστή αναγράφεται αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα, εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων.

Δίπλα στο άψυχο κορμί της ήταν η 4χρονη κορούλα της

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τον εντοπισμό της γυναίκας, δίπλα στο άψυχο κορμί της ήταν η 4χρονη κόρη της, η οποία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «η μαμά ήταν γονατιστή από το βράδυ».

Η κόρη που είχε αποκτήσει με τον σύζυγο της, οδηγό ταξί, ο οποίος την ώρα του μοιραίου απουσίαζε από το σπίτι, καθώς εργαζόταν νυχτερινή βάρδια, εκτιμάται πως δεν είχε αντιληφθεί πως η μητέρα της δεν ζούσε και αυτό γιατί η εικόνα της παρέπεμπε σε άτομο που κοιμάται, ενώ δεν ήταν και ορατό το αίμα στη μύτη που έφερε το πτώμα.

Η 39χρονη, εκτός από την 4χρονη, αφήνει πίσω της και τη 13χρονη κόρη της από τον πρώτο γάμο της. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγυιά και η ταφή έγινε στο κοιμητήριο Αγίου Νικολάου, Μεσούντας, στην Άρτα.