Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Χθες το ανήλικο θύμα αναγνώρισε από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τον 63χρονο παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια, έπειτα από παγίδα που του έστησε ο πατέρας μίας 14χρονης στην οποία έστελνε χυδαία μηνύματα.

Η 12χρονη είναι πεπεισμένη πως έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής μαζί με τον 63χρονο, ενώ παράλληλα ισχυρίζεται πως την «προώθησε» και σε έναν άντρα πολύ μεγάλης ηλικίας.

Ο δικηγόρος της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας μίλησε σχετικά με την τελευταία εξέλιξη στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως στην τελευταία κατάθεσή της, η ανήλικη αναφέρθηκε και σε ακόμη τρεις άντρες, που ωστόσο δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

«Πρέπει άμεσα να κινητοποιηθεί η Αστυνομία»

Σημειώνεται πως χθες ο 63χρονος που συνελήφθη αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος έπειτα από προφορική εντολή του εισαγγελέα.

«Πρέπει άμεσα να κινητοποιηθεί η Αστυνομία, να αναγνωριστεί επισήμως από την 12χρονη ο 63χρονος, για να ακολουθηθεί η διαδικασία της σύλληψής του» τόνισε ο κ. Λύτρας.

«Αισθάνομαι πως δεν υπάρχει δικαιοσύνη»

Νωρίτερα, επίσης στον ΑΝΤ1 μίλησε η μητέρα της 14χρονης στην οποία ο 63χρονος παιδόφιλος έστελνε χυδαία μηνύματα ζητώντας της να συναντηθούν προκειμένου να συνευρεθούν σεξουαλικά.

Όπως και ο πατέρας του κοριτσιού, μέσω ανάρτησης του, η μητέρα της ανήλικης εκφράζει την απογοήτευση και την οργή της για το γεγονός ότι ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «είχε πολλά λεφτά πάνω του. Αισθάνομαι πως δεν υπάρχει δικαιοσύνη και πρέπει να παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας. Δεν ξέρω αν υπάρχει δικαιοσύνη. Εμένα το παιδί μου γλίτωσε γιατί τα έχω μάθει να μιλάνε και να λένε τα προβλήματα τους. Το παιδί είναι καλά τώρα, δεν το έχουμε συνεχίσει το θέμα. Είδε ότι την στηρίξαμε και είναι όλα καλά».

Μάλιστα, αναφερόμενη στο βίντεο από την στιγμή της ακινητοποίησης του 63χρονου στην Ομόνοια, η μητέρα της 14χρονης είπε «ήμουν εκεί και εγώ. Όλοι τον βαράγανε. Και όποιος περαστικός πέρναγε και μάθαινε, τον βάραγε».