Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πέθανε σε ηλικία 86 ετών, έχοντας ζήσει μια πολυτάραχη και μυθιστορηματική ζωή. Σκάνδαλα, γυναίκες και πάθος για εξουσία, ήταν αυτά που χαρακτήριζαν τον Καβαλιέρε, που βρέθηκε πολλάκις στο επίκεντρο, τις περισσότερες φορές για τους… λάθος λόγους.

Το σκάνδαλο που τον σημάδεψε είναι αυτό των Μπούνγκα Μπούνγκα πάρτι, που ξέσπασε στην Ιταλία το 2010, όταν ήταν εν ενεργεία πρωθυπουργός.

Η Ruby Rubacuori (που σημαίνει «κλέφτρα καρδιών»), κατά κόσμον Karima el-Mahroug, ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του σκανδάλου που έκανε τον γύρο του κόσμου και είχε άμεσες επιπτώσεις στο πολιτικό του μέλλον. Το 2009, στα 17 της, γνώρισε τυχαία τον Μπερλουσκόνι. Σύντομα, θα πληρωνόταν πολλές χιλιάδες ευρώ για να συνευρεθούν ερωτικά, σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία.

Τα Μπούνγκα – Μπούνγκα πάρτι

Η Ρούμπι γεννήθηκε στο Μαρόκο. Μετανάστευσε με τη μητέρα της και τα τρία αδέλφια της στο Letojanni, μια μικρή πόλη κοντά στη Μεσίνα της Σικελίας. Ο πατέρας της ήταν υπαίθριος πωλητής και η μητέρα της καθαρίστρια. Η ίδια έχει αφηγηθεί ότι την βίασαν δύο θείοι της όταν ήταν 9 ετών. Έφυγε κρυφά από το χωριό της σε ηλικία 12 ετών. Εγκατέλειψε οριστικά την Σικελία σε ηλικία 17 ετών και κατέφυγε στην Lele Mora, προσωπικότητα της νυχτερινής ζωής, η οποία της βρήκε δουλειά σε πολλά κλαμπ του Μιλάνου.

Στα τέλη του 2009 ο δρόμος της διασταυρώθηκε τυχαία με αυτόν του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, 73 ετών τότε. Η νεαρή πληρώθηκε πολλές χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, για να συμμετέχει στα νυχτερινά όργια στη βίλα Σαν Μαρτίνο, κοντά στο Μιλάνο.

Αρχικά δήλωσε ότι ο Μπερλουσκόνι την πλήρωνε για τη συμμετοχή της, στη συνέχεια αναθεώρησε λέγοντας ότι απλά την βοηθούσε οικονομικά.

Η δικαιοσύνη τότε, είχε καταδικάσει τον Μπερλουσκόνι σε επτά χρόνια φυλάκισης για προαγωγή ανηλίκων στην πορνεία. Απαλλάχθηκε το 2014 καθώς το δικαστήριο δέχτηκε ότι ο Μπερλουσκόνι δεν ήξερε πως η Ρούμπι ήταν ανήλικη όταν έκαναν μαζί τα μπούγκα μπούγκα πάρτι. Το εφετείο τον απάλλαξε οριστικά τον Μάρτιο του 2015.

Σεξ, όργια, διαφθορά

Η Ρούμπι ή  Karima el-Mahroug, δήλωσε πως γνώρισε τον Μπερλουσκόνι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2010, όταν ήταν 17 ετών, στην ιδιωτική βίλα του, όπου ο Καβαλιέρε της έδωσε ένα φάκελο με 2. 600 έως 3. 900 δολάρια καθώς έφευγε, λέγοντας ότι ήταν «μια μικρή βοήθεια», όπως αναφέρει ιταλική ιστοσελίδα επικαλούμενη το AP. Είπε ότι τα πάρτι αυτά γίνονταν σε μια ντίσκο στη βίλα του Μπερλουσκόνι, όπου είδε επίσης γυναίκες ντυμένες ως τον τότε πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα ή ως διακεκριμένο εισαγγελέα του Μιλάνου, τον οποίο ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης είχε κατηγορήσει ότι τον «καταδιώκει».

Σύμφωνα με τη Mirror, η Ρούμπι ισχυρίστηκε ότι τα πάρτι  αυτά σύντομα οδήγησαν σε όργια μεταξύ ανδρών και γυναικών καλεσμένων. Είπε δε στον εισαγγελέα Antonio Sangermano ότι ο Berlusconi της «εξήγησε» ότι «το bunga bunga το αντέγραψε από τον φίλο του Καντάφι και στο δρώμενο αυτό τα κορίτσια βγάζουν τα ρούχα τους και πρέπει να παρέχουν σωματικές απολαύσεις».

Η δικαιοσύνη τότε, είχε καταδικάσει τον Μπερλουσκόνι σε επτά χρόνια φυλάκισης για προαγωγή ανηλίκων στην πορνεία. Τελικά, ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός άσκησε έφεση και αθωώθηκε.

33 γυναίκες φέρονται να πληρώθηκαν για να κάνουν σεξ

Σύμφωνα με το firstpost.com, που επικαλείται τη Mirror, τα πάρτι «bunga bunga» ήταν «πολυτελή σεξουαλικά πάρτι» όπου νεαρές γυναίκες φέρονται να χόρευαν και να γδύνονταν για τον Μπερλουσκόνι.

Οι εισαγγελείς απαρίθμησαν 33 γυναίκες που φέρονται να πληρώθηκαν για να κάνουν σεξ με τον Μπερλουσκόνι. Είπαν ότι αυτά τα πάρτι ακολουθούσαν το ίδιο μοτίβο: ξεκινούσαν με δείπνο που είχε φαγητά με κόκκινο, λευκό και πράσινο χρώμα της τρίχρωμης σημαίας της Ιταλίας και τελείωναν με τον Μπερλουσκόνι να επιλέγει «μία ή περισσότερες γυναίκες με τις οποίες πέρναγε τη νύχτα».

Η Imane Fadil, ένα μαροκινό μοντέλο που ήταν τακτική καλεσμένη σε αυτά τα πάρτι, κατέθεσε το 2012 εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, αποκαλύπτοντας ότι οι γυναίκες ντύνονταν καλόγριες και γδύνονταν ενώ εκτελούσαν «πρόστυχους χορούς με στύλους», προστίθεται στην έκθεση.

Ο περίεργος θάνατος του μοντέλου

Η Fadil πέθανε τον Μάρτιο του 2019, αφού εισήχθη σε νοσοκομείο του Μιλάνου λόγω έντονων στομαχικών πόνων. Ο θάνατός της δημιούργησε πολλά ερωτήματα, καθώς είχε πει στον δικηγόρο της ότι είχε δηλητηριαστεί. Ωστόσο, οι γιατροί απέκλεισαν αργότερα τη ραδιενεργό δηλητηρίαση ως αιτία θανάτου.

«Λυπάμαι όταν μια νέα πεθαίνει. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ αυτό το πρόσωπο και ποτέ δεν του μίλησα», είχε δηλώσει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.