Ο Ολυμπιακός κατατρόπωσε τον Παναθηναϊκό στο Game 3 της σειράς των τελικών, έκανε το 2-1 και είναι μια νίκη μακριά από το νταμπλ στην Ελλάδα. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 75-52 σε μια απίθανη εμφάνιση και πάνε στο ΟΑΚΑ για το μπρέικ τίτλου.

Μετά την ολοκλήρωση του ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι αλλά κυρίως για τα μαθήματα ηθικής που του γίνονται κατά τη διάρκεια των τελικών της Basket League και ξέσπασε κατά πάντων, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για όσα ακούγονται για εκείνον.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει σε σχέση με τα όσα λέγονται για εκείνον από τα ΜΜΕ κατά τη διάρκεια αυτών των αναμετρήσεων και ήταν… λάβρος.

«Για κάποιον λόγο είμαι ο κύριος στόχος της αντίπαλης προπαγάνδας. Μου γίνονται μαθήματα ηθικής από ανθρώπους που δρουν στο παρασκήνιο. Μου κουνάνε το δάχτυλο διάφοροι, καταλαβαίνω ότι κάνουν τη δουλειά τους» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε.

Δείτε το ξέσπασμα του Μπαρτζώκα: