Τη χώρα μας επέλεξε για να ξεκουραστεί και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές η Κλόντια Σίφερ.

Το πασίγνωστο τοπ μόντελ άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ταξίδεψε ως τις Σπέτσες για να κάνει διακοπές.

Μόνο που δεν είναι μόνη της. Μαζί της βρίσκεται και η κολλητή της φίλη και αισθητικός, Uta Huesch, με την οποία φωτογραφήθηκε.

Στα στιγμιότυπα, που η ίδια η Κλόντια Σίφερ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, βλέπουμε τις δύο γυναίκες να ποζάρουν σε ένα ιστιοπλοϊκό, καθώς και στο ξενοδοχείο, όπου διαμένουν.

«Τίποτα δεν είναι σαν τα ψώνια με την καλύτερή μου φίλη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της και τα σχόλια από τους θαυμαστές της που την αποθεώνουν έπεσαν «βροχή».

Δείτε τις φωτογραφίες που πόσταρε

Η αγάπη της για την Ελλάδα

Η Κλόντια Σίφερ λατρεύει την Ελλάδα και σε κάθε ευκαιρία την επισκέπτεται. Το περσινό καλοκαίρι είχε βρεθεί ξανά στις Σπέτσες και τις είχε αποθεώσει στις αναρτήσεις της ενώ νωρίτερα είχε περάσει και μια βόλτα από το Πόρτο Χέλι.

Φορώντας ένα φούξια φόρεμα, γυαλιά ηλίου και κρατώντας μία ψάθινη τσάντα, η 51χρονη είχε φωτογραφηθεί αρχικά μέσα σε ένα πλοίο.

Σε άλλη φωτογραφία πόζαρε στον φακό ενώ έκανε τη βόλτα της στα γραφικά στενά. «Η Ελλάδα φώναζε το όνομά μου», είχε γράψει στη λεζάντα.