Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι θα κονταροχτυπηθούν σήμερα το βράδυ στις 22.00 στο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης με φόντο το τρόπαιο του Champions League.

Αυτή είναι και η πρώτη επίσημη συνάντηση των δύο ομάδων.

Η Ίντερ επιστρέφει στον τελικό του UEFA Champions League μετά από 13 χρόνια διεκδικώντας το 4ο τρόπαιο της ιστορίας της σε 6 συμμετοχές. Οι Νερατζούρι βρίσκονται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, κατακτώντας μάλιστα και το Κόπα Ιτάλια κόντρα στην Φιορεντίνα και θέλουν να βάλει δύσκολα και στο μεγάλο φαβορί.

Ο Χένρικ Μιχιταριάν δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του από τον ημιτελικό με τη Μίλαν, όπως και ο Χοακίν Κορέα που θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

Από την άλλη η Σίτι που έφτασε αήττητη στον τελικό, έχει ως στόχο να κάνει το τρεμπλ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να βάζει για πρώτη φορά τη λέξη «πρέπει» πριν από την κατάκτηση ενός τίτλου.

Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τον Κάιλ Γουόκερ παρά το γεγονός ότι απουσίασε στην ανοιχτή προπόνηση της Τρίτης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πολωνός Σεργκέι Μαρτσίνιακ που σφύριξε και τον τελικό του Μουντιάλ.

Στο MEGA από τις 21:00

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA αρχίζει από τις 21.00. Ο Παναγιώτης Περπερίδης και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος υποδέχονται λαμπερά πρόσωπα της showbiz, με κεντρική καλεσμένη τη «Γυναίκα με τα μαύρα» που θα σας εντυπωσιάσει.

Ζωντανές συνδέσεις με 6 διαφορετικά σημεία, όπου αγαπημένα σας πρόσωπα θα ετοιμάζονται να δουν MEGA. Και κυρίως με την Κωνσταντινούπολη, για όλες τις τελευταίες πληροφορίες από τον Γιώργο Μαζιά.

Από τις 21.45 το κυρίως μενού με το pre-show. Στις 22.00 η σέντρα του μυθικού ματς.

Ο Κώστας Βερνίκος σε έναν ακόμη μεγάλο τελικό στη μακρά διαδρομή του, με τον Αντώνη Κατσαρό, θα σας κρατήσουν συντροφιά ως τη στέψη. Και αμέσως μετά post-game με σχόλια, ρεπορτάζ και live πανηγυρισμούς.