Στην Τρίπολη μιλάει ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, δύο εβδομάδες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που συνεχίζει τον διμέτωπο ενάντια σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, θα αναφέρει ξανά ότι η χώρα χρειάζεται μία αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, διεκδικώντας αυτό το ρόλο για την «πράσινη» παράταξη.

Παράλληλα, κρατάει ψηλά στην ατζέντα το θέμα της Υγείας, διαμηνύοντας πως μόνο το ΠΑΣΟΚ που δημιούργησε το ΕΣΥ μπορεί και να το αναμορφώσει.

Δείτε live την ομιλία Ανδρουλάκη στην Τρίπολη

Με αναφορά στον «μεγάλο Έλληνα, Κρητικό και δημοκράτη», Γιάννη Μαρκόπουλο, που πέθανε σήμερα σε ηλικία 84 ετών, ξεκίνησε την ομιλία του στην Τρίπολη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Στις προηγούμενες εκλογές έγινε ένα πρώτο βήμα αλλά έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα. Το ΠΑΣΟΚ είναι πιο δυνατό και πιο ενωμένο. Το κίνημα μας αγκαλιάζει γνήσια της αγωνίες της μεσαίας τάξης» ανέφερε.

«Είδαμε τις τελευταίες μέρες μπαράζ δηλώσεων για το ΕΣΥ. Στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη είπε ότι η επένδυση στο ΕΣΥ είναι πολυτέλεια. Δεν είναι πολυτέλεια το ΕΣΥ να είναι δίπλα στον πολίτη και δεσμεύομαι ότι το ΠΑΣΟΚ θα το κάνει» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερθείς στις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς, που ξεσήκωσαν αντιδράσεις.

«Μόνο εμείς και η Βουλγαρία πληρώνουμε το μεγαλύτερο κόστος στην υγεία στα Βαλκάνια. Εμείς θα αναγεννήσουμε το ΕΣΥ» υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας για την υποστελέχωση των δομών Υγείας.  «3.500 χειρουργεία είναι σε αναμονή στο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης» είπε δίνοντας ένα από τα «εκατοντάδες ανάλογα παραδείγματα» σε όλη τη χώρα.