Σε ένα νέο βίντεο στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει να απαντήσει στην ερώτηση ενός νεαρού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ένδυσης  στην ερώτηση «πώς θα τα καταφέρουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι νέοι από αύριο».

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για τα όσα έχει κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ σε σχέση με τις επιχειρήσεις στην προηγούμενη θητεία της, για τη μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών ενώ αναφέρθηκε και σε όσα προβλέπει το πρόγραμμα του κόμματός ενόψει των επερχόμενων εκλογών σημειώνοντας ότι στοχεύουν στην κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και στην περαιτέρω μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.

Στο τέλος του TikTok, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον νεαρό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ένδυσης, και με χιουμοριστική διάθεση είπε «χρωστάω ένα haul με ολόσωμη φόρμα αυτή τη φορά».

Το βίντεο του Κ. Μητσοτάκη

@kyriakosmitsotakis_ Πάτα εδώ @JUDAH CLUB ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Η απάντηση του πρώην πρωθυπουργού φαίνεται πως προκάλεσε την έκπληξη του επιχειρηματία που ανάρτησε στον προφίλ του το βίντεο και το συνόδευσε με τη λεζάντα «Δεν το ζω, δεν το πιστεύω», εννοώντας προφανώς ότι δεν περίμενε ότι θα έπαιρνε απάντηση στην ερώτησή του.