Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» έρχεται με νέα ενδιαφέροντα θέματα που μας απασχολούν όλους κάθε Σαββατοκύριακο στις 08,50

Το Σάββατο 10 Ιουνίου

Τα γλυκαντικά χωρίς ζάχαρη μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Η πρόσφατη σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Εδώ και αρκετά χρόνια πολλοί τα έχουν εντάξει στην διατροφή τους σε μία προσπάθεια, όπως λένε, να αποφύγουν τις βλαβερές συνέπειες της ζάχαρης.

Με αφορμή αυτή τη σύσταση του Π.Ο.Υ, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» επιχειρεί να απαντήσει στο ερώτημα ποια θέση πρέπει να έχουν τα γλυκαντικά στη διατροφή μας. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η Ιωάννα Σουλιώτη, η οποία δηλώνει λάτρης της γλυκιάς γεύσης και εξηγεί πώς εντάσσει τα γλυκαντικά στη διατροφή της. Επίσης, στην εκπομπή οι ειδικοί μιλούν για τις άφθες στο στόμα και εξηγούν τι περιλαμβάνει η εξέταση των σπίλων, δηλαδή των ελιών στο σώμα.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου

Ανοίγει ο φάκελος των ψυχοσωματικών συμπτωμάτων. Τα τελευταία χρόνια η επιστήμη τα αναγνωρίζει. Όπως μάλιστα λένε χαρακτηριστικά οι ειδικοί, «όταν δεν μιλάει το στόμα, μιλάει το σώμα». Με τα ψυχοσωματικά συμπτώματα και τις λύσεις που υπάρχουν πλέον για την αντιμετώπισή τους ασχολείται η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Η δημοσιογράφος Τζώρτζια Γεωργίου μιλά για τη δική της εμπειρία με τα ψυχοσωματικά, τη νοσηλεία της εξαιτίας αυτών, αλλά και όσα έχει αλλάξει στη ζωή της για να τα αντιμετωπίσει. Στις άλλες ενότητες της εκπομπής, μαθαίνουμε τα νεότερα για τη θεραπεία του ψυχικού τραύματος και παρακολουθούμε πώς το πιλάτες δίνει λύση στη διάσταση των κοιλιακών μυών, ένα πρόβλημα που πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν μετά τη γέννα.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas