Μετά την διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη, ο Νίκος Ανδρουλάκης μετέβη στην Ρόδο, όπου και επισκέφθηκε το Μουσείο Μελισσοκομίας. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως «είναι αναγκαίο για την χώρα να διασυνδέσουμε το τουριστικό προϊόν με την παραγωγή και τη μεταποίηση».

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε επίσης ότι «προτείνουμε ένα άλλο παραγωγικό μοντέλο με ποιοτικό τουρισμό υψηλής προστιθέμενης αξίας για τα προϊόντας της μεταποίησης και του πρωτογενούς τομέα».

Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη από το Μουσείο Μελισσοκομίας

«Είναι αναγκαίο ως χώρα να διασυνδέσουμε το τουριστικό προϊόν με την παραγωγή και τη μεταποίηση, ώστε οι ταξιδιώτες να γεύονται τα προϊόντα της εγχώριας παραγωγής και να γίνονται πρεσβευτές τους στις πατρίδες τους.

Είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουμε εξωστρέφεια, ισχυρές εξαγωγές και χιλιάδες καλές θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας ώστε να μείνουν στον τόπο τους, να δημιουργήσουν και η Ελλάδα να έχει ανθεκτική οικονομία.

Μόνο αν έχουμε ανταγωνιστική οικονομία και ισχυρή ανάπτυξη, θα έχουμε κοινωνική δικαιοσύνη στον τόπο μας. Γι’ αυτό εμείς προτείνουμε ένα άλλο παραγωγικό μοντέλο με ποιοτικό τουρισμό υψηλής προστιθέμενης αξίας για τα προϊόντας της μεταποίησης και του πρωτογενούς τομέα».

Το πρόγραμμα του Ανδρουλάκη στην Ρόδο

Στη Ρόδο θα περιοδεύσει σήμερα, Κυριακή 4/6, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης, μετά τη διήμερη επίσκεψή του στην Κρήτη, μεταβαίνει στη Ρόδο, όπου στις 12 το μεσημέρι επισκέφθηκε το Μουσείο Μελισσοκομίας.

Το απόγευμα της Κυριακής 4/6, στις 19:00, ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει στην Πλατεία Ευαγγελισμού.